/Constanta/Service auto

Electrician Auto

Strada Crasna 2-10, Constanța 900377, România

Electrician Auto
Service auto
4.6
135 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JR6+3P Constanța, România
+40 723 653 216
electrician-auto-constanta.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Electrician Auto
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Grg mklb24
Grg mklb242 ani în urmă
Foarte multumit , verificare electrica Mitsubishi ASX comanda aer conditionat ; serviciu profesional , prompt si de calitate .
Cristina Popescu
Cristina Popescu2 ani în urmă
Domnul care a răspuns la telefon probabil dormea. Nu a vrut sa știe nici măcar ce problema avem la mașină. Nesimțire maximă. Evitați acest serviciu.
Bear c
Bear c3 ani în urmă
Un adevarat profesionist ! Am avut probleme cu un buton ce declansa geamul stanga fata, a identificat rapid problema si a confirmat-o cu ajutorul testerului. In acelasi timp imi explica si posibilele cauze. Preturi foarte decente. Recomand !
Alex Ionescu
Alex Ionescu3 ani în urmă
Servicii de top la preturi accesibile tuturor. Detin o Skoda Fabia din 2007 si am avut probleme cu alternatorul. Reparatia s-a produs rapid la preturi mult mai mici decat la alte persoane/service-uri din Constanta. Recomand cu cea mai mare caldura
Iulian Andrei
Iulian Andrei4 ani în urmă
Super electrician recomand cu incredere pentru serviciile de calitate si pentru promptitudinea cu care a efectuat reparatiile.
Foarte amabil si mai ales prompt!
Multumesc inca o data!
Diana Ionescu
Diana Ionescu2 ani în urmă
Foarte multumita de servicii. Am avut nevoie de o verificare a bateriei si totul a decurs rapid la un pret foarte decent. Recomand
Catalin Aparaschive
Catalin Aparaschive2 ani în urmă
Foarte multumit de acest domn! 3 service-uri la care am fost nu au reusit sa identifice problema opririi in mers a masinii mele. A identificat si remediat problema in timp util, tinandu.ma la curent cu ceea ce era necesar de cumparat sau de remediat! Om serios.
Cristian Dima
Cristian Dima2 ani în urmă
Am fost program cu 4 zile inainte pentru sambata la ora 10. Cand am ajuns acolo....omul mi-a comunicat ca a uitat de programare si ca....era la piata.
Un mare sictir pentru acest individ
Locații recomandate