/Constanta/Service auto

Oficiul Poștal 1

Bulevardul Tomis 97, Constanța 900750, România

Oficiul Poștal 1
Service auto
2.4
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJX+2Q Constanța, România
+40 725 499 190
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aurel Enica
Aurel Enica2 ani în urmă
Ce tot va mai plangeti aiurea.Cum este tot sistemul de stat asa este si posta.
Mergeti la primarie,finante,spital,vama,etc si o sa gasiti aceeasi situatie.

Angajatele de la oficiu ,prost platite,lucrand in conditii deplorabile,aparatura si logistica invechite, si agasate de tot felul de retardati fac si ele tot ce este posibil,in aceste conditii,ca toti clientii sa fie multumiti.
Romeo Cristian Ghia
Romeo Cristian Ghia2 ani în urmă
Să nu cumva să sunați că doamnele se supără imediat ca au multă treabă, probabil, dezamăgit total. ☹️☹️☹️
Viorel Cruceru
Viorel Cruceru2 ani în urmă
Ca pe vremuri. Se vede că managerii sunt "de pe vremuri". Angajații sunt aglomerați din cauza managementului defectuos. ..
Ana salcescu
Ana salcescu2 ani în urmă
2 ghișee deschise,cozi interminabile.
..nu poți obține nici o informație, angajați care se misca foarte greu...Exact ca pe vremurile...nu s a îmbunătățit cu nimic.....Ai 3 oameni în fata stai minim 30 minute ...Jalnic...Si după ce stai la coada...ti se spune sa vii a doua zii ca nu au urcat coletul...angajata de la posta pe un ton de superioritate ...ca și cum ar trebui sa mulțumești ca iti dau coletul.
Ioana Bogdan
Ioana Bogdan2 ani în urmă
Se sta la coada, mai ales daca au niste dificultati tennice angajatii (daca aveti comenzi de la emag alegeti easy box sau curier nu se merita la posta). Am mers in data de 2.12.2020, in perioada de carantina a judetului si din nefericire nu toti angajatii purtau masca sau nu o purtau corect. Inteleg, e incomod insa locul este frecventat de persoane cu risc ridicat la virus plus ca locul este nearesit si spatiul redus pentru toti angajatii
Silviu Badea
Silviu Badea2 ani în urmă
Azi am primit un colet de pe aliexpres.desii pe aplicatie imi arata ca nu am ridicat coletul,eu nu am primit nici o instiintare.mai stau si la 20km de constanta,mai precis in Tuzla.desii pe aplicatie am adresa exacta cu cod postal cu tot,nu a fost livrat coletul catre posta din Tuzla.pt un produs de 100 de lei,am mai platit 60 de lei azi pt benzina si taxa lor.mai am de primit niste colete si daca nu ajung la oficiul postal Tuzla voi declara catre site si voi depune o plangere la bucuresti ca refuza sa mi se trimite coletul catre oficiul postal de care apartin,plangere impotriva personalului de servici,nu impotriva postei romane.Ca sa nu mai spun ca noroc ca am sunat eu sa intreb daca am vreun colet,noroc cu aplicatia,caci altfel ii faceam pe cei care l-au trimis neseriosi ii criticam.dar ete unde e oaia neagra.
Viorica florea
Viorica florea2 ani în urmă
Astăzi 17 iulie 2020,agentul poștal care trebuia sa-mi predea personal mandatele poștale pentru ridicarea coletelor, nu a făcut decât să le lase la intrarea în magazin, lângă coșurile destinate clienților, fără să anunțe. Întâmplarea a făcut ca să le găsesc atunci când am dus un coș la locul lui.Ce fel de angajați aveți Oficiul poștal nr.1?
Andrei Tita
Andrei Tita2 ani în urmă
Astăzi, 14.10.2020, este scris cu marker pe un afiș de pe usa ca este închis între 17 15 si 17 50. Abia la 17 55 au deschis si coada s-a făcut de 11 persoane
Locații recomandate