/Constanta/Service auto

SC ANDROMEDA SERV SRL

CONSTANȚA DN 897/A903/22, Constanța 900247, România

SC ANDROMEDA SERV SRL
Service auto
4.1
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H84+PH Constanța, România
+40 731 247 597
sc-andromeda-serv-srl.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Magadas
Iulian Magadas2 ani în urmă
O experienta cam neplacuta! Am fost pentru o diagnoza pe partea electrica , au dat gres. Ma puneau sa cumpar blocul de lumini si pompa de benzina. Defect era : un releu si bateria , le-am inlocuit si nu mai am probleme. O stea...este de ajuns!
Stefan Laurentiu
Stefan Laurentiu2 ani în urmă
Un service cu adevărat profi.
Începem cu locația: parcare super mare, cu doua întrări. Sala de așteptare enormă, aerată, foarte curata, plina cu plante, de zici că-i gradina botanică.
La birouri niște oameni mega amabili, nu am cuvinte în a descrie.
Acum despre partea cu mecanicii nu am ce spune de rău. În hala de lucru este curățenie și am observat ca oricine vrea sa vadă stadiul lucrărilor mașinii sale este binevenit sa o vadă. Au un spațiu larg în care te invita, dacă vrei neapărat.
Mecanici buni, experimentați. Abordează cu ușurință orice fel de lucrări, indiferent de complexitate.
Închei prin a spune ca am fost 100% mulțumit de orice serviciu făcut la dumnealor.
Oana-Mihaela Vladu
Oana-Mihaela Vladu2 ani în urmă
Experienta mea la ANDROMEDA SERV SRL a fost una plăcută! Sunt foarte multumita de felul in care a decurs reparația mașinii mele,( fără probleme sau întârzieri), consiliata si tratata. Am primit toate detaliile de care am avut nevoie, de fiecare data cu promptitudine si amabilitate.
Mulțumesc mult pentru sprijin si profesionalism!
Liviu Rosca
Liviu Rosca2 ani în urmă
De ceva timp apelez la serviciile celor de la Andromeda Serv și ma declar foarte mulțumit. Personalul este amabil, problemele mașinii mele au fost rezolvate în timpul cel mai scurt posibil, cu mult profesionalism. Recomand cu căldură.
Nelu Cojocaru
Nelu Cojocaru5 ani în urmă
Tocmai cand ajuns aproape de Constanta in concediu fiind, am avut o problema la masina iar cel mai apropiat service auto din Constanta era langa autostrada, profesionistii de la Andromeda Serv au rezolvat in timp util defectiunea.
Veronica Tont
Veronica Tont2 ani în urmă
CEL MAI SLAB CALITATIV SERVICE cu care am avut de a face vreodata. As fii dat ZERO stele, daca se putea.
Calitate slaba, neprofesionalism, ne au inlocuit turbo la masina si cand am iesit din Constanța, sa testam masina, mergeam cu 50 km pe autostrada, au instalat un turbo nefunctional. Apoi l au inlocuit inca odata si ne a lasat, ghiciti?!, da, exact, turbo ne a lasat la 80 de km de Constanța si a trebuut sa venim tractati 600 km pana acasa ca nu am mai avut curaj sa le las masina pe mana si a 3 a oara. Acum nu vor sa despagubeasca cv piesei, ca i am dat la protectia consumatorului, dar, nicio problemă, mergem mai departe cu expertiza. 3000 de lei platiti degeaba si am platit inca odata reparațiile.
SA VA FIE RUSINE!
Peste tot unde merg in Constanța am sa povestesc despre ce calitate livrati clientilor.
Problema, stiti care este, nu ca gresesti, o data, de 2 ori, de 3 ori... Ci ca iti bati joc de client si nu mai vrei sa i remediezi problema, ULTERIOR. Il lasi in paguba.
Sa vi se ntoarca paguba, asa cum ati facut cu noi. ÎMIIIT!!
Ciobanica Gheorghe
Ciobanica Gheorghe2 ani în urmă
Salut,
Am ajuns la Andromeda acum 5 ani cu un Renault Clio cumparat de nou avand 4 ani in acel moment, masina aceasta avand probleme cu un injector. Am decis sa inlocuiesc toate injectoarele. Cei de la Renault le puteau inlocui peste o luna jumate', asa ca am decis sa mai caut si la alte service-uri, gasind-ui in zona pe cei de la Andromeda. Acestia m-au programat imediat pentru inlocuirea injectoarelor. 4mii500 de ron m-a costat inlocuirea acestora. Dupa inlocuire am cerut injectoarele vechi, raspunsul a fost " nu le mai avem, le-am aruncat ca erau defecte"...Am iesit cu masina din service pentru proba, imi disparuse martorul din bord si o simteam ca trage, dar ventilatia imi mergea in continuu ...asa ca am oprit masina si am inceput sa investighez. Am avut un soc, imi lipsea un releu, iar legaturile erau pe direct, va spun acestea in cunostinta de cauza fiind electro mecanic si lucrand in domeniu de 15 ani la momentul respectiv. M-am intors la seful de service si i-am aratat ce s-a intamplat la masina, spunandu-i ca anunt protectia consumatorului. Acesta m-a inplorat sa nu fac asta pentru ca v-a pirde clientii si vor remedia greseala in cel mai scurt timp.....asa s-a si intamplat. Conditia mea a fost sa nu mai aud ca umbla cu prostii in atelier.... Iata ca un alt prieten de-al meu a ajuns la ei cu probleme la masina si a fost foarte dezamagit de rezultatul final. Clio-ul il foloseste socrul meu inca de acum 5 ani , bateria mi-a murit dupa o saptamana de la contactul cu acestia trebuind sa o inlocuiesc si dupa ce am inlocuit injectoarele la Andromeda la nici mai putin de un an a aparut martorul de eroare in bord si masina scoate fum la prima cheie ceea ma face sa ma gandesc daca au schimbat injectoarele sau le-au rectificat. Imi pare rau ca nu am scris despre ce am patit mai devreme.
Ai grija unde ajungi cu masina...

PS; nu sunt de la concurenta si nici nu m-a pus cineva sa scriu ce ai citit, sunt un fost client foarte dezamagit
Adriana Radu
Adriana Radu2 ani în urmă
Buna ziua,steaua am dat.o ca sa pot scrie recenzia.Am intrat cu lacrimi in ochi in acest service astazi rugand la receptie sa ne ajute un mecanic sa vedem ce se intampla cu masina noastra ca iesea fum din capota si sarea motorina.Iar dl de la receptie foarte comod din fire cred, abia deschidea gura sa ne spuna ca sunt foarte ocupati.Rusine domnilor atata timp cat aveti service langa autostrada ar trebui sa aveti oameni si pt urgente care pot interveni la cei in trafic,nu sa ma lasi sa plec asa sa iau foc pe drum....😡Nu recomand,se pare ca sunt satui de bani,era vorba macar de omenie,macar sa trimita pe cineva sa se uite sa ne spuna ce se intampla!😡
Locații recomandate