/Constanta/Service auto

Fox Motors Service Auto Constanta

Strada Biruinței 107, Constanța 900348, România

Fox Motors Service Auto Constanta
Service auto
4.8
104 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JMC+8H Constanța, România
+40 769 933 337
foxmotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sleek Sleek
Sleek Sleek2 ani în urmă
Am apreciat foarte mult comunicarea pe care o poti avea cu reprezentantul service-ului, care iti ofera detalii si este oricand dispus sa iti ofere informatii in plus. Totodata, am apreciat ca mi-au rezolvat masina intr-un timp relativ scurt (schimb discuri, placute + remediere mufa bec far, pe care o aveam de ceva timp). Recomand, daca sunteti in cautare de un service cu preturi bune, servicii calitative si cu mecanici/patroni de nota 10.
Andrei Ciprian
Andrei Ciprian2 ani în urmă
Personal priceput. Mi-au rezolvat o problema (la un Opel Astra H) pe care alte ateliere de reparatii n-au reusit s-o faca intr-un an de zile. Mi s-au parut si foarte profi, au mers la punct ochit - punct lovit. Chiar ii recomand… a si am uitat sa mentionez ca reparatia m-a costat 40 ron in conditiile in care anterior, in alte parti plateam cate 50 ron numai pentru “constatari”.
Cristel Bcristel
Cristel Bcristel2 ani în urmă
Recomand , este unul dintre putinele service-uri auto de incredere , angajati cu experienta , manager cu simt de raspundere si daruire pentru rezolvarea problemelor .Tot respectul din partea mea ! sa nu uit ... si mai ales preturi atractive !
Ciprian Coman
Ciprian Coman2 ani în urmă
Nu recomand aceste service am fost cu masina BMW e46 la acest service aveam o bătaie, gălăgie roată spate dreapta mi sa spus ca ar fi un brat bine zis și schimbat scot mașina la fel se auzea revin ma trimite la un test pt amortizoare Acolo alt "specialist", îmi zice ca ar fi bucsă spate punte spate dreapta revin la service schimba bucsa la fel plec se aude revin le zic se balbaiau unu la altul se uita domne nu rămâne de a să fie amortizorul zic bine schimba și ala. SURPRIZA ACEIAȘI POVESTE HABAR NU AU TE PUNE SA SCHIMBI MAȘINA SA AIBĂ EI DE MUNCA 100%100 ȘTIAU CARE ESTE BUBA. MIE NU ÎMI MERGEA FRÂNĂ DE MANA AM ZIS GATA STOP..AM CAUTAT ALT SERVICE " ADAMS GARAGE UN SERVICE DE NOTA 2000"MA DUC SE UITA CONSTATARE MA ÎNTREABĂ FRÂNĂ DE MANA ZICE MECANICUL NU MA. MAI UIT CA ASTA E. ȘI ADEVĂRUL ESTE CA AVEAM SABOȚII RUPȚI ȘI ZDRANGANEAU SIMPLU DECI ACEST SERVICE FOX MOTORS NU SE MERITA ESTE DE EVITAT.
Dan-Stefanita Tita
Dan-Stefanita Tita2 ani în urmă
Mii de multumiri Fox Motors. Seriozitate, calitate, promtitudine in remedierea defectiunii la autoturismul personal fiind in Costanta in calitate de turist. Mulmesc de asemene domnului Doru un om cu un caracter deosebi.
Timur Maxut
Timur Maxut2 ani în urmă
Problema electrica la far rezolvata in timp util si la un cost foarte decent. Multumesc echipei pentru servicii!
Lucian Ivanescu
Lucian Ivanescu2 ani în urmă
Oamenii corecți și sinceri. Servicii de calitate. Recomand tuturor. SS3
Laur
Laur2 ani în urmă
Rapizi, ieftini si priceputi. Super service!
Locații recomandate