/Constanta/Service auto

Registrul Auto Roman

Bloc AE5B, Strada Eliberării 39, Constanța, România

Registrul Auto Roman
Service auto
3.5
476 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5JH6+52 Constanța, România
+40 241 690 055
rarom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maco Cris267 zile în urmă
Niste caractere infecte adunate sub un singur acoperis. Cu programare la ora 9:00 am intrat in rampa la ora 15:00. Revenire dupa 2 zile cu programare la ora 9:00,intrat in rampa la ora 15:30. Bataie de joc la cel mai inalt nivel. Incepand de la poarta pana la inspectorii vietii.
Ioan Lapos
Ioan Lapos2 ani în urmă
Nu se respecta ora programării. În loc de 11.30 a fost 12.30
În rest totul a decurs ok
Bogdan Dinescu
Bogdan Dinescu2 ani în urmă
Pe departe cea mai dezastruoasa "institutie" daca o pot numi asa. Profesionalism 0, absolut nimeni nu stie nimic. Dupa ce am stat 4 ore la coada pentru o revenire, raspunsul lor a fost sa ma intorc peste o saptamana pentru ca mi au pierdut actele originale ale masinii din Germania. Nu recomand nimanui sa ajunga in locul acesta care nu face cinste sistemului.
Casian Man
Casian Man2 ani în urmă
Cea mai proasta experiența posibilă.
Nu faceți programare pe site ca nu are rost. Se merge pe sistemul clasic românesc "primul venit primul servit". Oricum stai între 2-4 ore să aștepți zeii ingineri din cadrul RAR sa isi facă treaba.
Nu am ce sa comentez , niște băieți de nota 10. Mai bine sa nu ai treabă pe la ei.
Saru'mana pentru doamna de la caserie, care e o adevărată doamnă.
Silviu Iulian
Silviu Iulian3 ani în urmă
Dezastru! Dezorganizare, bătaie de joc, degringolada! Nu se poate sa vii cu programare la ora 9 și sa trebuiască sa aștepți dupa multe mașini care nu știu cu ar fi putut sa se programeze. Am așteptat de la 8.50 pana la 13. Și pe deasupra nici nu m-au rezolvat cu ce aveam nevoie. Doar în România cred că se poate sa nu îți dea voie RAR sa îți pui jante de 17 inch deși producătorul a pus o eticheta pe stâlpul mașinii cu mai multe dimensiuni de anvelope, dar au verificat ingenerii RAR prin analele automobilisticii și au conchis ca nu se poate. Jalnic!
MARIANA BEJAN
MARIANA BEJAN2 ani în urmă
Este un loc de suflete minunate. Ne bazam pe comunicare și servire clienți. Mulțumim cu recunoștință tuturor ce apelează la serviciile noastre!
Laurboxer bucur
Laurboxer bucur2 ani în urmă
O instituție putreda, salariați pe banii statului, niște aroganți
Radu Laurentiu Nicolae
Radu Laurentiu Nicolae2 ani în urmă
Foarte proasta organizarea.... lenesi fara numar!!!! Coada ca la carne pe vremuri!!!! Ca de obicei, vino la 8 ca pleci la 16.... rusinos ptr secolul XXI!!!
Valentin Tarlea
Valentin Tarlea2 ani în urmă
O instituție care nu tine cont de oameni. Am avut programare la ora 12 și diabia la ora 4 mia venit rându. Nu pot sa a-mi dau seama pe ce baza se fac programările.
Locații recomandate