/Cluj/Service auto

Eco Service Cluj

Strada Traian 40-42, Cluj-Napoca 400000, România

Eco Service Cluj
Service auto
4.3
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHHR+JP Cluj-Napoca, România
+40 743 302 682
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionel Catarama
Ionel Catarama4 ani în urmă
Mi-am dus mașina la acest service pentru schimb de distribuție, iar cand am preluat-o am observat un zgomot neobișnuit al motorului. Am descoperit abia după aceea că EGR-ul îmi fusese înlocuit cu unul defect. Nu vă lăsați mașina pe mâna la asemenea cârpaci.
Attila SZABO
Attila SZABO4 ani în urmă
Am cerut pret pt. schimbarea rotilor de vara cu cele de iarna (demontat+montat roti), mi s-a zis ca va costa 30 de lei (nu e putin nici acest pret .. avand in vedere pretul de la Mall Vulcan sau vulcanizarea de pe Decebal), iar a doua zi cand s-a executat operatiunea, mi s-au cerut 50 de lei ... Sincer, chiar daca operatiunea a fost destul de rapida si in regula, pretul exagerat de mare pt. aceasta operatiune, mi-a lasat un gust amar
... mai ales ca intrebasem cu o zi inainte aceeasi persoana .. si la plata am si amintit acest aspect. Chiar nu pot inteleg ce a vrut sa spuna prin:
era mai mult de lucru decat ma asteptam ... ca doar tot 4 roti am adus si totatatea avea si masina . (cu 50-60 de lei faceam la altii si demontarea anvelopelor de vara + montarea anvelopelor de iarna + echilibrarea ...). Pentru mine a fost o experienta neplacuta.

Dupa un an reveniti cu o aberatie ... poate ne spuneti si ce servicii suplimentare am cerut ... bon fiscal cumva ??? ... ca nici din acela nu am primit ! Ati executat exact ce am descris mai sus, am platit suprapret ... si acum mai si mintiti !!!! Super ... firma de incredere, ce mai ... sper ca sunteti doar angajat acolo, iar patronul are ceva mai multa coana vertebrala.
C I Vasiliu
C I Vasiliu4 ani în urmă
Super. Nevoie urgenta. Actionat in regim de urgenta. Piese livrate la comanda. Salvat!
Chioreandan
Chioreandan5 ani în urmă
Nu recomand. Dupa ce am echilibrat toate rotile de vara a aparut un huruit foarte deranjant la viteza mare, care nu se auzea la rotile de iarna. Am mers la Auto Marinero, am platit din nou, si mi-am re-echilibrat din nou rotile, iar acum totul este perfect. Le-am spus ce am patit si mi-au verificat fiecare roata inante de echilibrare - niciuna nu era bine echilibrata, valorile erau de 10, 20, chiar si 50.
Zig Zag prin Romania
Zig Zag prin Romania7 ani în urmă
Echipa noastră a schimbat plăcuțele de frână în 15 minute. Este un service în care se pune suflet! Felicitări!
Aladin aladin
Aladin aladin2 ani în urmă
Atelier de nota 10.Servicii de calitate,profesionalism,comportament personal-client excelent.Preturi foarte decente. Recomand cu incredere tuturor😉.
Nicolae Sandra
Nicolae Sandra2 ani în urmă
Oferă servicii rapide și de calitate.
Adrian Bumb
Adrian Bumb2 ani în urmă
Rapid și eficace!! Mulțumesc!!
Locații recomandate