/Cluj/Service auto

Service AutoTech Cluj

Strada Mărășești 63, Cluj-Napoca 400147, România

Service AutoTech Cluj
Service auto
4.7
268 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJ3+J2 Cluj-Napoca, România
+40 364 133 630
autotech2.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
AlexCars&Coffee 89
AlexCars&Coffee 892 ani în urmă
Din partea mea au 5 stele. Am dus masina pentru revizie generala. Filtre plus ulei motor, distributie cu pompa de apa, revizie cutie de viteze cu kit complet, revizie diferential spate. Initial trebuia facuta lucrarea in aceeasi zi, insa din cauza unei greseli asumate a fost spart radiatorul masinii (un surub intepenit pe acolo care a sarit, se poate intampla). Am primit masina la schimb pana a 2 a zi cand baietii au facut tot posibilul sa nu pierd programarea la RAR, au adus un radiator second hand provizoriu, fiind o masina mai rara cel nou nu sosise. Cand au terminat de montat a sosit cel nou, l-au montat. Eu sunt multumit, am primit factura cu seria tuturor pieselor comandate de mine, garantie pe acestea si pe lucrare, o inspectie generala amanuntita a masinii cu un deviz care cuprindea ceea ce era ok la masina si ce mai trebuie facut la masina in perioada urmatoare (suma era wow 😅). Ii recomand pe baieti, sunt tineri, profi. 5 stele
Andy
Andy3 ani în urmă
Au uitat băieții să mă anunțe că au rupt un șurub, pe langa devizul recomandat de 6800 lei pentru brate fata-spate care costa maxim 1200 lei. Să te tot duci cu masina in service ca pleci ca din spital cu 3 boli in plus...
Poate cu altu ar fi mers daca nu avea elevator sa verifice acasa.
Norbert Csonka
Norbert Csonka4 ani în urmă
Cat timp am avut masina la service, acesti oameni faini nu m-au lasat la greu si mi-au pus la dispozitie o masina pana sa o recuperez pe a mea. Deci pe langa corectitudinea, profesionalismul si dorinta de a te ajuta mereu, nu pot sa zic decat felicitari AutoTech pentru tot ce faceti!
Popa Octavian
Popa Octavian2 ani în urmă
Stiti povestea cu service-ul: mergi sa repare una si strica alta, ceva de genul s-a intamplat si aici.

Pro:
*au rezolvat problema in 24h
*amabilitatea cu care iti iau banii

Contra:
*m-au lasat sa plec fara ulei in POMPA SERVO (au preferat sa caute alte probleme mai costisitoare, m-a costat 20 lei sa pun eu uleiul in locul lor)
*sunt destul de scumpi
*au refuzat sa imi faca un deviz scris, practic am platit pt niste vorbe
*dupa ce mi-au schimbat ce au avut de schimbat, nu s-au deranjat sa imi puna in portbagaj piesele inlocuite (au inventat povesti ca nu le mai au, in cele din urma a trebuit sa iau atitudine)
*au distrus una din jenti in urma reconditionarii etrierului

Concluzie: Un alt service unde se urmareste sa te fraiereasca ca sa iti ia cateva sute de lei, tipic romanesc.
Cosmin Tagurean
Cosmin Tagurean2 ani în urmă
După mai multe încercări pe la diferiți mecanici care nu mi-au rezolvat problemele (la un Suzuki grand Vitara ) am decis sa caut un service bun, profesionist și după ce m-am uitat la recenziile celor de la Autotech am decis sa fac o programare și să merg pe mana lor. Am făcut programare, am dus mașina, am fost sunat să mă întrebe și ce lucrări am mai făcut la ea, ce mă interesează să fac și să știu, iar după am primit pe whatsapp un deviz cu toate problemele ei, care nu am fost puține deloc . ( Pe o parte din ele le știam , pe altele le-am aflat ulterior ) . Înainte de deviz sa nu uit am primit și poze cu erorile de pe tester, video cu problemele pieselor și ce aveam de făcut la ea. Mi s-au comunicat și că livrarea la unele piese durează 8 zile dar pe mine nu m-am deranjat deoarece aveam mașină cu care sa umblu între timp, doream doar sa se facă pentru că eram satul de umblat prin alte service-uri și să nu rezolv problema. In tot acest timp cat mașină a fost la ei, am păstrat legătura, mi-au răspuns la toate întrebările ce le-am avut, au fost foarte deschiși și amabili. De asemenea după ce au desfăcut piesele uzate și ce au trebuit să schimbe la ea mi-au trimis poze cu piesele vechi , înc-o o dovadă de transparență. După ce a fost gata mașina am primit devizul final pe whatsapp unde am primit și un mic discount ( frumos gest ) iar când am mers să ridic mașina am avut o surpriza sa văd că mașina a fost și spălată , curățată iar cei de acolo au făcut și o carte service la mașină. Devizul acela de pe whatsapp l-am primit și acolo în mână + garanție la lucrare și la piese. De asemenea mi-au spus că dacă nu îmi place ceva , daca simt că ceva nu este ok sa nu ezita sa ii sun și se rezolva orice problema ar fii. Și la final mi-au răspuns cu profesionalism și răbdare la toate întrebările ce le-am mai avut sau de care mi-am adus aminte. Legat de preturi eu zic că sunt preturi ok, este normal sa fie un pic mai scump decât unul ce repara mașină în garaj sau știu eu unde, aici este vorba de taxa, angajați, impozite. Eu unul am fost foarte mulțumit de serviciile oferite și am apreciat foarte mult transparenta. Cu siguranță au câștigat un nou client iar celor care vor sa caute un service de calitate îl recomand cu drag și să nu ezite să întrebe orice nelămurire au pentru că o să fie ajutați cu siguranță și o să găsească profesionalism și seriozitate. Mulțumesc mult

P.s: Toate probleme mi-au fost rezolvate și am decis sa scriu acest rewiev după ce am făcut km cu ea și am umblat destul
Marius Adrian
Marius Adrian2 ani în urmă
Foarte profesionisti!
Pierdeam antigel la un Audi A3 si aveam probleme cu pornirea la rece. Am fost la alt service inainte si m-au asigurat ca masina nu are nici o problema. Am continuat sa pierd antigel si sa am probleme cu pornirea asa ca am decis sa caut un service bun. Datorita review-urilor bune, am ales AutoTech. Baietii au respectat programarea facuta, au identificat problema rapid si am primit pe whatsapp poze si filmari cu fiecare problema pe care o avea masina. Astazi, dupa aproape 5.000 de km de cand am reparat masina la AutoTech, nu am mai pierdut antigel si n-am mai avut probleme cu pornirea la rece. Nota 10 pentru profesionalism si comunicare!
*bonus, am primit o oferta buna pentru revizie si pentru schimbarea uleiului in cutia de viteze si gratis o igienizare cu ozon si incarcate cu freon
M A
M A2 ani în urmă
Cati hateri se gasesc sa critice aiurea.... e ok service-ul .Am dus un Peugeot vechi fara programre. Domnisoara de la telefon foarte politicoasa si amabila ,a reusit sa strecoare si masina mea printre cele in curs. Responsabilul PR mi-a dat o diagnoza cu N defecte pe masina, am optat pentru rectificarea celei mai importante pentru mine, explicatia nu a fost una tehnica dar spusa frumos si profesional, asta apreciez eu!. Pretul a fost Cu factura detaliata corect si relativ rezonabil.Le doresc succes in continuare.
Secure Backup
Secure Backup2 ani în urmă
Citind recenzile insirate mai jos, mi-am dorit sa las si eu un review. Bineinteles, opiniile sunt impartite si niciodata nu vei putea multumii pe toata lumea, fiecare percepe lucrurile prin filtrul subiectivitatii sale.
Personal, pot sa va impartasesc faptul ca eu am avut parte de o experienta foarte placuta la acest service. Detin o ford fiesta din 2002( batranica intradevar ) si imi imaginam cu mult timp inainte ca voi veni la service si voi primi o lista de recomandari de reparatie cu care sa pot infasura toata masina.. Ei bine, nu m-am inselat. Dupa o evaluare coerenta si foarte profi facuta de baietii care gestioneaza atat partea tehnica cat si relatia cu clientii, mi s-a facut un deviz explicit ( mi-au creeat pachete, ceea ce e super pentru ca am inteles in mare parte ce repara defapt).
In urma discutiei cu seful de service, am fost foarte placut surprinsa. Am primit foarte multe solutii ca sa imi pot scoate "bolidul" din service perfect sanatos, spre exemplu: Fiind dependenta de masina, mi s-a oferit un auto la schimb sa ma pot deplasa timp de 2-3 zile ( cat se estima ca ar dura aceasta lucrare mare); Am primit posibilitatea de a achita in rate ( Super, nu?); Am primit pachete foarte avantajoase raportat la calitate-pret; Mi s-a facut o carte service ca sa beneficiez de un istoric al reparatiilor in service; Deasemenea am primit ca BONUS o ozonificare si o incarcare cu freon.
Am preluat masina intr-o alta stare efectiv, impreuna cu un deviz super estetic. Prin urmare recomand cu tot dragul pentru personalul foarte prietenos si specializat pe domeniu.

Ah si ca ultima idee, am fost sunata pentru feedback. Serios? Ce service mai face asa ceva? Tot respectul! Pot sa spun ca m-am simtit ca si cum aceasta unitate ar fi avut un alt domeniu de activitate care implica mult serviabilitatea, politetea si comunicativitatea.
Locații recomandate