/Cluj/Service auto

Automeister-Euroline Motors

Strada 1 Decembrie 1918 170, Câmpia Turzii 401045, România

Automeister-Euroline Motors
Service auto
4.2
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GVMX+4F Câmpia Turzii, România
+40 730 113 003
automeister.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Crisan Valentin Dan
Crisan Valentin Dan2 ani în urmă
Profesionisti. Am lucrat cu Rares si Liviu, ambii profesionisti!
R8 rs8 Costi
R8 rs8 Costi2 ani în urmă
Amabilitate rapiditate si seriozitate . Cel mai bun service
Gabriel Creta
Gabriel Creta4 ani în urmă
Hoți, imi scoteau fisa de reparatie la directie inainte ca sa fie termianta cu valorile la zero ca sa dea bine la ochi, apoi cand strangeai suruburile se dereglau toate si imi usau cauciucurile
Maria Bufnea
Maria Bufnea4 ani în urmă
Am avut nevoie urgenta de ajutorul lor si m-au ajutat cu promptitudine si profesionalism.Le multumesc tuturor, atat sefului lor cat si colegului care s-a ocupat personal de masina.O sa revin cu siguranta , pentru o verificare inainte de ITP.
Julian Bonea
Julian Bonea7 ani în urmă
Cei mai pungasi,ţăpari si slabi oameni din câți am intalnit. Serviciile sub orice critica,preturi exorbitante pentru manopere relativ simple. Toti sunt pe interes,iti cauta orice defect al masinii si il exploatează la maxim,încercând să te faca sa crezi ca masina ta nu mai e bună de nimic si ca doar ei o pot repara.
Gunoaie de oameni,mergi sa vorbesti cu ei si ei stau pe telefon,vorbesc flegmatic si cauta nod in papură doar ca sa scoată bani. Rusine,oameni sub orice critica !
Adrian C.
Adrian C.2 ani în urmă
Ma aflam in concediu si am avut chinionul sa ma lase masina in drum , fapt pentru care am fost nevoit s-o abandonez pe marginea drumului undeva in afara localitatii. Intrucat sunt din vestul tarii, am considerat ca este mai convenabil s-o repar pe plan local, decat s-o aduc acasa pe plaforma. Astfel ca, am contactat telefonic aceast service auto, si le-am solicitat ajutorul . Astfel , doar pe baza unei convorbiri telefonice am primit tot sprijinul , respectiv , mi-a fost ridicata masina de personalul propriu ( in prelabil am convenit sa le trimit cheia masinii cu posta ) si dusa in service, am fost consiliat telefonic si mi s-a comunicat rezultatul constatarii , daca dorec s-o repare care este costul pieselor ce se impun a fi inlocuite , pret manopera si timpul de interventie. Totul a fost conform cuvandului dat, ireprosabil, sub toate aspectele, profesionalism, raport pret/ calitate excelent, plus omenie cat incape. Practic m-am simtit tratat ca un membru de familie.
Ma inchin in fata acestor oameni, si ii recomand cu toata caldura .
Ana Chira
Ana Chira2 ani în urmă
Am fost ptr a mi se rezolva problema cu până la masina si mi sa luat cauciucul bun mi a pus unul rau si frf uzat pe deasupra era si spart si pe dimineata cand sa plec cu masina m am trezit pe pană. Surpriza....Asa se munceste la Câmpia Turzii. Ptr acest fapt voi anunta protecția consumatorilor. O zi bună.
Skz Sparks
Skz Sparks2 ani în urmă
Mare bulangiu de om.
Am stat o noapte intreaga in fata service-ului pana dimineata cand deschideau si ce sa vezi nu au vrut sa ma ajute ...eram cu microbuzul cu clienti , pachete dupa mine ... aveam nevoie sa ma ajute cu doua prezoane rupte .
Carpa .
Nota zero 0
Locații recomandate