/Cluj/Service auto

Automert TRADE SRL

Calea Turzii 161A, Cluj-Napoca 400000, România

Automert TRADE SRL
Service auto
3.9
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH3W+9F Cluj-Napoca, România
+40 744 553 684
automert.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru boros
Alexandru boros2 ani în urmă
Turbo cumpărat -montat , ulei, filtre noi montate la automert trade și vezi surpriza după mai puțin de 200 km in 3 zile nu mai am gram de ulei.evitati automert
Gal Attila
Gal Attila4 ani în urmă
Evitați firma asta. Am dus la ei mașina mea pentru că nu avea putere (era în avarie). Au diagnostizat că turbina este stricată și prețul de schimbare urcă peste 2000 de lei pentru că trebuie schimbat și uleiului filtrele etc. Nu am lăsat acolo mașina, am plătit 100lei pentru diagnoza. A doua zi i-am dus mașina la un mechanic cinstit oferit de către un prieten care s-a observat ca portul de diagnoza OBD este rupt și este împins înăuntru în bord care nu era așa cu o zii înainte. Deci ăștia de la Automert mi-a stricat si portul de diagnoză. Mecanicul mi-a schimbat electrovalva care se face controlul la acuatorul turbinei și mașina merge perfect, electrovalva era 200 lei și manopera 100lei.
Sava Adrian
Sava Adrian4 ani în urmă
Evitați firma. Foarte neserioși. Am rectificat turbina la ei acum 8 luni. Am mers cu turbina în garanția de 6 luni care mi-au dat-o, pentru ca masina nu trăgea, mi-au spus ca este actuator ul, l-am cumpărat de la ei, și masina tot nu trage cum trebuie. Sunt neserioși și nesimțiți. Foarte foarte slabi. DE EVITAT!!!!
Răspuns la reply: Este foarte adevărat, am schimbat actuatorul la recomandarea dumneavoastră, domnule de la AUTO MERT, piesa la care nu m-am zgârcit și am cumpărat-o noua cu 800 lei (preț supraevaluat) și am mers în probe și ați condus dumneavoastră masina și mai spun odata: masina NU TRAGE CUM TREBUIE DIN CAUZA TURBINEI FĂCUTE (praf:)) ) de AUTO MERT. Am fost si la alți mecanici (chiar specialiști în domeniu) și aceeasi concluzie, turbina nu este bine făcută. Chiar nu știu ce importanta a avut mențiunea ca sunt de la ISU DEJ, domnule de la AUTO MERT. Încă odată reiterez: dacă aveți alta posibilitate evitați firma la care am făcut recenzia negativa. Pot dovedi ca spun adevărul deoarece masina merge tot asa și în ziua de azi, deci se poate verifica. Mulțumesc
Adam Szabolcs Sebestyen
Adam Szabolcs Sebestyen5 ani în urmă
Un service de evitat, am schimbat la ei turbina acum un an cu una reconditionata de ei (Ford Focus 1.6 TDCI). Asa mi s-a zis ca ei reconditioneaza turbinele. Patronul mi s-a parut un smecheras. Mi-au zis ca trebuie curatat si DPF-ul dar sa nu-mi fac griji ca rezolva ei, suna ei la Sturimex si se rezolva totul rapid ca sunt in relatii bune cu ei si colaboreaza des. M-am dus cu DPF-ul demontat la Sturimex, oamenii de acolo erau foarte ocupati au preluat DPF-ul dar nu erau foarte happy de urgentarea lucrarii. Intre timp cei de la Automert ma sunau zilnic de 2-3 ori sa ma intrebe de DPF, cand este gata ca blocheaza masina serviceu. M-am enervat si le-am zis sa nu ma mai sune ca ei s-au oferit in primul rand sa sune la Sturimex si sa rezolve lucrarea. DPF-ul a fost gata rapid dupa aceasta intamplare, cel mai probabil au intervenit cei de la Automert, iar turbina "noua" a fost montata dar chiar mecanicul de acolo a recunoscut ca masina nu trage bine dar nu are ce face si probabil in timp isi va reveni. Nu si-a revenit nici pana azi dupa ce a trecut mai mult de un an. Am luat masina de la ei, dupa 1 luna cand am pus lichid de parbriz am observat ulei pe langa turbina, am sunat mecanicul si mi-a zis ca este normal ca asa sunt facute astea mai scapa un pic de ulei si sa nu-mi fac griji ca este normal. Dupa 3-4 luni s-a infundat DPF-ul, a fost ciudat deoarece a fost curatat de catre cei de la Sturimex recent, m-am enervat si am luat una noua. La cat de grabiti erau cei de la Automert poate nici nu au apucat cei de le Sturimex sa curete DPF-ul. Dar asta nu voi afla niciodata. La montarea DPF-ului mecanicul (alt mecanic nu cel de la Automert) nu mi-a zis nimic de turbina dar ulei scapa in continoare chiar binisor. Langa turbina locul a fost plin de ulei. Masina nu tragea mai bine nici dupa montarea noului DPF. Garantia pt turbina a expirat, a fost numai pentru 12 luni, am ajuns la alt mecanic pt schimbarea bujiilor si atunci mi-a zis ca trebuie schimbata turbina cat de urgent posibil pt ca actuatorul functioneaza numai undeva la 60% iar uleiul intra pe conducta de aer. Practic turbina reconditionata a fost defecta din start din moment ce eu am observat ulei din prima luna dupa montare. Valva care controleaza actuatorul a fost testata, functioneaza normal, problema este la actuatorul turbinei.Nu stiu unde sunt reconditionate aceste turbine si de unde provin cert este ca au o calitate foare proasta. Turbina reconditionata arata noua, probabil sunt si sablate dar miezul care se schimba in mod normal are o calitate indoielnica. Degeaba scrie pe carcasa turbinei Garrett daca miezul este fabricat pe vapor. Nu am nicio informatie legat de provenienta pieselor folosite la reconditionare.
Adriana Cirnat
Adriana Cirnat5 ani în urmă
Nu recomand nimanui.
Am apelat la ei pentru reconditionare unei turbine pentru Opel. Dupa o luna de la montaj, am ramas cu masina pe drum, din cauza infundarii galeriei de evacuare. Am descoperit ulterior ca mufa de la catalizator nu era montata. Dupa cateva saptamani am mers iar la reconditionat turbo, la alta firma, iar cei de acolo au descoperit ca era fisurata carcasa de la turbina (sudata si fisurata langa sudura) , un prezon rupt si neinlocuit, galeria de evacuare fisurata, suprafata de asezare a galeriei prezenta lovituri ( pierderea etanseitatii), motiv pentru care turbina nu a functionat in parametrii nici 1 minut dupa reconditionare.
Tanase Silviu
Tanase Silviu5 ani în urmă
Nu recomand NIMANUI pe acesti TEPARI !!!!
De evitat acesti impostori si tepari. Iti iau banii si iti trimit turbine spun ei reconditionate . ..dar dupa ce montezi pe masina ....masina nu mai trage si se plafoneaza..Am vb cu patronul despre aceasta problema...iar acesta a inceput sa ma insulte adresandu -mi injurii Patronul acestui service este un frustrat nesimtit care isi insulta clientii. Incapabili sa repare turbina isi revarsa frustrarea pe client. Acord 0 stele pt ca sunt INCOMPETENTI !!!!
Aleman
Aleman2 ani în urmă
Am cumparat o turbina reconditionata pt AJM cu geometrie variabila noua. Dupa 2 ani si 2 schimburi de ulei , s-a rupt axul central fix la mijloc golind toata baia de ulei.
Folosind materiale de proasta calitate ei sunt acoperiti deoarece pentru ruperea axului , pala rupta , indoita , deteriorata pe partea de evacuare sau admisie NU se ofera garantie.

Si culmea fix dupa 1 saptamana dupa schimbul de ulei + filtre si in saptamana cand eram programat la ITP.
Daca totul era pe original dupa cum zic ei nu ceda dupa 2 ani.
Dupa arderea / fierberea a 3 litrii de ulei ma asteptam sa fie depuneri pe centralul turbinei.
Ghita Pop
Ghita Pop2 ani în urmă
La prima impresie par a fi profesioniști oamenii de aici. Promptitudine în rezolvarea problemelor și prețuri destul de bune. Au venit și au luat masina de acasă, pe platforma, fără niciun cost suplimentar.
Urmează să văd calitatea si fiabilitatea lucrărilor.
Voi reveni cu detalii referitoare la acest aspect.

Revin după înlocuirea turbinei la un Golf V.
Motorul funcționează perfect, are putere și nu a scăzut deloc nivelul uleiului după aproximativ 2k km. De asemenea pe turbina sau în jurul acesteia nu se văd urme de scurgeri de ulei.
În concluzie totul e ok.
Locații recomandate