/Cluj/Service auto

Willy Automobile Cluj

Strada Aurel Vlaicu 6, Cluj-Napoca 400000, România

Willy Automobile Cluj
Service auto
4
20 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QJH9+F3 Cluj-Napoca, România
+40 770 697 903
willy-automobile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Otto190 zile în urmă
NU RECOMAND SUNT NISTE SAMSARI IN ADEVĂRATUL SENS AL CUVANTULUI
MASINI CU KM MODIFICATI SI PROBLEME GRAVE TEHNIC!!!
Daniel Manciu
Daniel Manciu2 ani în urmă
Singura mea experienta mea cu Willy nu a fost tocmai placuta. Am fost sa vad un VW Golf 7, care se prezenta foarte bine vizual, avea 157.000 km, motorul de 105 cp si era la un pret foarte bun. Masina a rulat foarte bine si, la prima vedere, chiar parea ca respecta descrierea, iar reprezentantul Willy a fost deschis la informatii. Am facut totusi un raport carvertical. Pe raport masina avea 259.000 km in luna 08.2021, motorul aparea ca fiind de 85cp, avea daune (lucru la care ma asteptam oricum, desi ar fi fost frumos sa fie mentionat de parcul auto) si apareau si poze arhivate cu o masina foarte similara vizual. Ulterior, cand am vorbit cu cei de la Willy mi s-a spus ca au avut 2 masini similare si ca a fost o incurcatura cu anunturile. Tinand cont de practicile de pe marketul auto din Romania, am decis sa nu cred aceasta scuza.
David Alx
David Alx2 ani în urmă
Am cumparat un passat b6 in urma cu 3 ani. Masina a functionat si functioneaza si in prezent impecabil. N am schimbat la ea mare lucru, decat piesele consumabile si schimburile. Voi achizitiona cu incredere si in viitor de la ei alte masini. Firma serioasa, recomand cu incredere ! 😁
Edwin Hobor
Edwin Hobor2 ani în urmă
O experienta mai mult decat placuta. Mi s-au oferit toate detaliile si ajutor chiar si dupa achizitionarea masinii. Recomand cu incredere!
Sabin Faur
Sabin Faur2 ani în urmă
Acel moment cand vrei sa iti achizitionezi o masina noua pentru familia ta si nu stii la cine sa apelezi. Stai zi de zi si intrebi pe toata lumea daca asta e buna, aia cum merge ..etc .
Cu WIlly e simplu! Poti opta pentru modelele aduse de ei sau in cazul meu am stabilit impreuna modelul dorit si bugetul in care sa ne incadram.
Va multumesc mult pentru modul in care va ocupati de client !!
Servicii de nota 10 !!!
Luciana Mirela
Luciana Mirela2 ani în urmă
Rar gasesti in ziua de azi un vanzator de masini si NU un Samsar.
Recomand cu incredere , CALITATE !!!!!
Gabriel Goagara
Gabriel Goagara2 ani în urmă
Vanzator serios , istoric real la masini , fara defecte ascunse .....CALITATE!!!! RECOMAND cu incredere !
Adi Cicic
Adi Cicic3 ani în urmă
Recomand! Foarte serios și amabil, am avut parte de tot ajutorul de care am avut nevoie pentru a rezolva cu actele și pentru a mă bucura de mașina dorită.
Robert Soos
Robert Soos2 ani în urmă
Oameni în general sunt invidioși sau chiar fără respect! Dar Willy Automobile este după părerea mea, una din cele mai serioase Firme care iei respecta clienți și ii ajutā în tot ce se poate! Jos pălăria și mult succes în continiu!!! Din partea mea 1A+++, toată stima!
Locații recomandate