/Cluj/Service auto

Principal Auto

HOTEL PAMI, Calea Mănăștur 52 (vis-a-vis de LUKOIL sau/si, Cluj-Napoca 400000, România

Principal Auto
Service auto
4.7
184 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH68+MM Cluj-Napoca, România
+40 264 443 040
principalauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Ardelean
George Ardelean2 ani în urmă
Servicii excelente, promtitudine si profesionalism
Ștefan Răzvan Mărțiș
Ștefan Răzvan Mărțiș2 ani în urmă
Am solicitat o baterie pentru a inlocui una mai veche, am oferit toate datele mașini plus modelul bateriei vechi, și am primit una cu + si - in părțile opuse, iar eu am acceptat pentru că doamna de la calculator a verificat într-un manual, pe baza informațiilor pe care le-am oferit, și așa a spus că trebuie să fie. Aparent aceea era bateria corespunzătoare... Am reușit să pun bateria nouă pe mașină, puțin mai greu, dar a mers.
După câteva luni am început să am probleme cu bateria, iar când am verificat-o, am constatat o fisură în jurul bornei +. Când am cerut explicații furnizorului, mi s-a transmis că e vina mea. Bă chiar am fost certat de ce nu am atras eu atenția că bateria nu e defapt cea corespunzătoare.
Absolut penibil!!!
Georgian Dancus (Geo)
Georgian Dancus (Geo)2 ani în urmă
Am avut nevoie de un schimb de baterie auto și am apelat la serviciile Principal Auto. Și domnul și doamna de acolo au fost foarte amabili și de treabă. Din păcate nu doar bateria a fost de vina ci și alternatorul. Tot ei mi-au recomandat și dat un nr de telefon al unui electrician auto! Recomand cu încredere! Preturile acumulatorilor sunt destul de decente!
Bogdan Berki
Bogdan Berki5 ani în urmă
Amabili si rapid. Montaj si verificari in 10 minute. Un plus fata de alte magazine de profil, este ca iti fac o verificare a sistemului de incarcare al masinii o data la 6 luni. Aceste verificari se fac pe perioada de garantie oferta pentru acumulatorul auto cumparat. Garantia este de 2 ani.
Ken Tean
Ken Tean2 ani în urmă
Rapid,profesionist, scump pentru media de venit a romanilor! Recomand!
Van Florya
Van Florya2 ani în urmă
Personal arogant, in special doamna de la casa... Baterie care se descarca dupa 9 luni de utilizare nu beneficiaza de garantatie mai mult de sase luni. Verificarile periodice la 6 luni sunt o pacaleala, sa nu se prinda clientii ca li se vand baterii second hand! Le mai incarca un pic si mai circuli 6 luni!
Paul Crisan
Paul Crisan2 ani în urmă
Personalul este deosebit. Sunt un client vechi si sunt foarte multumit de acumulatori, verificarea periodica a incarcarii acumulatorilor in perioada de garantir. Recomand
Marius Rotaru
Marius Rotaru2 ani în urmă
Este a doua oară când am cumparat o baterie de aici. Totul a decurs rapid si fara probleme. As fi vrut sa fie o varietate mai mare de baterii.
Locații recomandate