/Cluj/Service auto

Ti Sue Rom Auto

Calea Turzii 253-255, Cluj-Napoca 400000, România

Ti Sue Rom Auto
Service auto
4.1
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHRR+HR Cluj-Napoca, România
+40 264 438 441
renaultcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Green
Andreea Green2 ani în urmă
Foarte nemultumita.
Am stabilit o programare cu cei de la reprezentanta pentru o constatare pentru aeroterma, initial mi s-a spus pretul de 150 lei iar dupa ce s-a facut constatarea mi s-a cerut 230 lei. Asta nu ar fii fost asa deranjant, ce m-a indignat cel mai tare e ca dupa ce mi s-a desfacut bordul pentru constatare nu l-au montat corespunzator inapoi, plus ca au lasat dezlipit protectia de la schimbatorul de viteze.
Ma astept daca platesc 230 lei unui specialist, sa fie capabil sa imi monteze bordul la masina...nu sa stau dupa sa mi-l remontez eu.
Nu recomand servicile lor.
Daniel Dulf
Daniel Dulf2 ani în urmă
Review service Renault: personalul de la receptie este bine pregatit, te tin la curent cu starea masinii si sunt foarte prompti. Recomand!
Titus Mircea Suciu
Titus Mircea Suciu2 ani în urmă
Serviciile oferite sunt ceva mai scumpe față de anul trecut. Nu există toate piesele de schimb necesare(vezi curele dințate de transmisie la accesoriile motoarelor)
Moldovan Codrut
Moldovan Codrut2 ani în urmă
Clio 4 cumparat de nou de la ei din reprezentanta la final de 2019 din primii 1000km erori de Check Injection si masina nu mai trage. Nici in ziua de azi Sept 2021 nu au reusit sa remedieze problema ma tot poarta in service si imi vand povesti. Toti inginerii de acolo nu reusesc sa remedieze problema. Am dus masina de 11 ori cu aceeasi problema si singurul raspuns pe care il primesc e "umlati cu ea si daca mai apare reveniti". Ei le-au construit, ar trebui sa stie de problemele astea si cum sa le remedieze. Singura explicatie e ca nu vor si ii poarta pe oameni pana le expira garantia. In momentul in care expira pun pariu ca gasesc problema in secunda urmatoare si te pun si la plata. Nu le pasa oricum ca pierd un client. Dar eu mai zic la 10 oameni si aia zece mai zic la inca 5 si tot asa. Daca ei continua sa trateze oamenii tot asa in timp o sa isi piarda multi clienti.
Rodeon Minuță
Rodeon Minuță2 ani în urmă
Dacă vrei să vezi cum își bat joc unii de banii și timpul tău, du-te la Suerom. Bugetarii pot lua lecții de la mecanicii de-acolo.
Patrick Ciocan
Patrick Ciocan2 ani în urmă
Foarte mulțumită de modul în care d-ul Paul Roman mi-a prezentat Renault Caputur! Amabilitate și profesionalism !
Vasile Temle
Vasile Temle2 ani în urmă
Domnișoara de la ghișeu amabilă, totul a mers foarte repede. Felicitări!
Ciprian Mihai
Ciprian Mihai2 ani în urmă
pentru o diagnoza te programeaza peste o luna. Justifica prin faptul ca au multe masini . Luati masuri si extindeti-va . Este inadmisibil asemenea termen pentru o programare
Locații recomandate