/Cluj/Service auto

Automeister

Strada Maramureșului 140, Cluj-Napoca 400258, România

Automeister
Service auto
4.2
199 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHRV+Q7 Cluj-Napoca, România
+40 264 435 148
automeister.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Automeister
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Melania .boitor
Melania .boitor271 zile în urmă
Rezultatele muncii lor au fost peste asteptari
Ioan Pop
Ioan Pop1 an în urmă
Buni. Mi-au rezolvat probleme care in alte locuri au fost fara rezolvare.
Ionel Bodea
Ionel Bodea1 an în urmă
Angajații de la recepție au avut un comportament urât. Am fost pentru constatarea unui accident și parca eram certat ca nu stiam toate documente și pozele de care am nevoi. Nu recomand dacă ești la primul accident.
Gabi de la Orman
Gabi de la Orman2 ani în urmă
Am fost de câteva ori la acest service și pot să afirm că așa ceva nu am mai întâlnit nicăieri.Se comportă foarte urât și arogant cu clienți,parcă mergi la ei la furat sau să îți dea ei bani sau de lucru ție și nu tu lor.Îți vorbesc pe un ton de îți vine să le ceri scuze pentru deranj și să ieși afară.Înainte era un băiat tânăr la birou parca Filimon îl chema singura persoană cu care puteai discuta omenește și care avea răbdare sa îți explice ce și cum.Acum sunt niște Dorei care sunt plictisiți și supărați pe viață.Nu recomand acest service nimănui 👎👎👎👎
Ovidiu Lucaci
Ovidiu Lucaci2 ani în urmă
Am cumparat o baterie, iar acest service trebuie sa o masoare la fiecare 6 luni. Chiar si a 2 oara sau comportat urat si cu o atitudine 'comunista' (parca as fi la o institutie de 'stat', unde incepand de la portar se ia de tine de parca ar vrea cu orice pret sa dispari de acolo).
Mircea Benta
Mircea Benta2 ani în urmă
Cu domnii din service nu am nimic.
Dar la etaj sunt cei de la constatari EUROINS. Nu am vazut in Cluj de multa vreme atata lehamite.
Lipsa de respect e una dar am aflat ulterior ca nici macar nu si-a facut bine treaba, cel cu care am avut de a face. Atentie cu ce plecati in mana de la ei (victima sau vinovat) ca aparent nici ei nu stiu sau pur si simplu nu-i intereseaza.
Soso Niros
Soso Niros2 ani în urmă
Sunt foarte suparat pe ei.Le-am lasat masina pentru o revizie si mi-au schimbat senzorul de pe volanta care l-am instalat inainte cu cateva zile.Dupa ce am scos masina de la ei am plecat pe litoral si pe drum motorul se oprea.am reusit sa ajung la unservice autorizat Dacia si dupa ce au facut o testare mi-au spus ca senzorul de pe volanta e defect.A trebuit sa-l schimb iar, inca 500 de roni.Inainte cu doua saptamani il schimbase-m cu unul nou sigilat.Deci atentie!!!.Schimba piesele bune cu piese defecte.Si nu sunt singurul care constata acest lucru.Sa le fie rusine!!
Pavaje .ro
Pavaje .ro3 ani în urmă
Reparăm de multe ori mașinile firmei la acest Service. Nu sunt perfecți, dar sunt onești, relativ respectă termenele și își asumă ceea ce fac. Oferă alternative în mod deschis în avantajul clientului, atunci când o reparație poate fi făcută în mai multe moduri. Recomandăm. Peugeot 307, Toyota Yaris, Toyota Hilux.
Locații recomandate