/Cluj/Service auto

Service Auto Cluj

Strada Câmpina 66, Cluj-Napoca 400000, România

Service Auto Cluj
Service auto
3.8
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJQF+7Q Cluj-Napoca, România
+40 742 389 966
service-auto-cluj-napoca.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Szabo Erhard
Szabo Erhard2 ani în urmă
Oameni neserioși. Am avut o problemă la rulmenții de la roata stânga față. Se auzea acea bătaie continuă, mai ales la viraje. Deși îi spun care ar fi problema, ce se aude, a trebuit să schimb 2 componente total diferite: frâne/discuri frâne roți spate (asta oricum trebuiau schimbați) și rulmenții roată stănga spate. Dar acea bătaie continuă înca tot persista. Chiar dacă îi spun că încă se aude, o ține pe al lui că nu are cum să se audă, că poate mai are până ce se așează frânele pe disc, o mai ridicăm să dăm de roți, poate poate etc. Mi se pare o bătaie de joc atitudinea. Nu recomand.
MILITIA SRL
MILITIA SRL2 ani în urmă
Domnul ala cu ochelari , mecanicul , demonteaza piesele si la remontaj , uita piese pe dinafara ....un surub o protectie etc !
Blondy Blonde
Blondy Blonde2 ani în urmă
Am avut o experienta extrem de neplacuta la acest service. Masina ne-a fost returnata de CINCI ori, de fiecare data cu asigurari ca "merge".
Prima data, au schimbat radiatorul. Masina a mers cam 50 de metri dupa ce am iesit din service, pana ce s-a oprit in mijlocul intersectiei de langa.
A doua oara, au schimbat garnitura de chiulasa. Masina mergea pana in 50km/ora. Au spus ca e benzina. Adaugat benzina cu aditivi, masina tot nu mergea, a doua zi becul de engine check a aparut, si ne-am intors cu ea la mecanic.
A treia oara, masina parea sa mearga ok, cica ar fi fost ceva senzor doar, dar se audea un zgomot ciudat. Ne-au spus ca e doar galeria de evacuare, si nu au gasit alta sa o schimbe. Au mai strans putin respectiva piesa si ne-au asigurat ca masina "merge". Au mai verificat o data apa, si desi lipsea multa din rezervor, dupa ce tocmai adaugasera antigel, au fost convinsi ca doar s-a 'aerisit motorul'.
Asta fiind a patra oara cand au returnat masina, dupa cativa kilometri de condus, masina s-a oprit complet la iesirea din Floresti. Apa zero in rezervor, fix aceeasi problema ca si cand am adus-o prima data. A trebuit sa sunam la tractari auto sa o duca inapoi in service.
A cincea oara, masina mergea cu acelasi sunet care cica ar fi fost de la galeria de evacuare. Am luat-o si am plecat. Zgomotul se auzea din ce in ce mai tare dupa cateva zeci de kilometri. Am oprit la un moment dat si am trimis masina la alt service, unde s-au mirat ce au gasit si ce au lasat domnii acestia dupa ei. Evident, nu era de la galeria de evacuare, era o problema la cilindrul 6. In fine, am ramas cu o gramada de bani dati aiurea, si o gramada de nervi dupa experienta asta.
Nu recomand deoarece:
- tot timpul au mentionat ca 'vor sa se scape de masina' - nu sa o repare cum trebuie, ci sa de scape de ea aparent
- nu am primit o singura chitanta sau garantie pe piesele schimbate
- nu au niciun simt al raspunderii sau etica de munca, deoarece cand am intrebat cum e posibil sa o returneze de atatea ori fara sa repare problema, sau sa o verifice cum trebuie, ne-au spus ca nu e 'chiulasa lor', ca ei au facut totul perfect
Adi
Adi2 ani în urmă
Am sunat vieri la ora 16, dupa ce s-a stricat pe drum supapa EGR (reușind să fac o diagnoză pe drum), trebuind să plec iar duminică. Domnii de la service au comandat piesa necesară, sosind sâmbătă dimineață, mașina fiind corect funcțională înainte de pranz. Au fost foarte profesionali, comandând piesa fără ca eu să fi ajuns în service, înțelegând urgența.
Ianis Stefan
Ianis Stefan2 ani în urmă
Recomand acest service! Am fost multumit de fiecare data cand am dus masina la ei. Imi place in special ca au preturi corecte, mult sub preturile altor service-uri, sunt amabili si prompti, nu-ti schimba nimic inainte sa te consulte, si sa-ti ofere mai multe alternative sa alegi ce-i convenabil pentru tine.
Ioan Pocol
Ioan Pocol2 ani în urmă
Am sunat de cateva ori si nu s-au deranjat sa raspunda,nicu n-au sunat ei inapoi.
Paul Sofron
Paul Sofron2 ani în urmă
Foarte prompt. Problema avută la mașină a fost rezolvată foarte repede.
Tractari auto Cluj SANTU
Tractari auto Cluj SANTU2 ani în urmă
foarte buni si seriosi . recomand.
Locații recomandate