/Bucuresti/Service auto

Reparatii cutii automate - AUTOMATICO

Strada Preciziei 11, București 062202, România

Reparatii cutii automate - AUTOMATICO
Service auto
4.7
660 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXHM+V5 București, România
+40 769 695 103
automatico.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefanita padurariu
Stefanita padurariu2 ani în urmă
am fost acolo pentru o constatare la un Golf 7, cutie DSG7 uscata; chiar daca nu iau programari pentru constatari, nu am asteptat mai mult de 10 min; atelierul arata foarte profi, organizat, curat; constatarea a fost facuta in mers, si cu diagnoza; nu au incercat sa ma pacaleasca sau sa ma faca sa schimb ceva ce nu era necesar; pretul de 150 ron mi s-a parut mic pentru un service specializat; prin comparatie, la o reprezentanta mi-au cerut 560 pentru o diagnoza; placut impresionat de profesionalismul acestui servic de atitudinea mecanicilor/inginerilor; mai rar asa ceva in Bucuresti
Mihai Morariu
Mihai Morariu2 ani în urmă
Am ajuns in service la ei cu un Audi RS5 4.2i dsg .
Service-ul este foarte bine organizat, constatarea a fost facuta repede (1 ora), tinand cont ca nu am avut programare si au un volum mare de munca.
La constatare mi-au spus ca este posibil sa fie ori mecanismul Mechatronic, ori ambreiajul, sugerandu-mi sa fac partea mai putin costisitoare (Mechatronicul), lucru ce am apreciat mult.
Reparatia masinii a fost efectuata inainte de termen!
Recomand cu incredere!
Axinte Andrei
Axinte Andrei2 ani în urmă
Experienta a fost una mulțumitoare.
Problema pe care mi-au rezolvat-o au fost ambreiajele unei DSG 7+1.
Am primit un raport al problemei destul de rapid (câteva ore). Iar reparația a fost efectuată într-un timp bun (având în vedere aproprierea sărbătorilor și aglomerație din service).
Pretul a fost unul corect iar calitatea serviciul pana acum este buna.
Stefan Macovei
Stefan Macovei2 ani în urmă
Reconditionat mechatronic, schimbat ambreiaj si inlocuit sezorul si cablajul !!!Recomand cu toata increderea !!! Va multumesc din suflet pentru efortul pe care l’ati facut ca masina sa fie gata cu 2 zile mai devreme decat trebuia !!!
Mihai Ene
Mihai Ene2 ani în urmă
Am făcut o revizie completă la o cutie 7G-tronic de pe un Mercedes ML320 CDI din 2008. Am găsit un service foarte curat, foarte dotat cu scule specifice, foarte bine organizat. Ceea ce am văzut, suprapus peste prețul plătit față de reprezentanța auto, mi-au dat încredere și satisfacție. Cu siguranță voi reveni pentru lucrări specifice (eventual recondiționare convertizor…). Foarte puține service-uri mi-au inspirat profesionalism așa cum m-a inspirat Automatico.
Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu2 ani în urmă
Incredibil numai in Romania exista astfel de firme si oameni . Pe site scrie Automatico ofera servicii de diagnoza si reparatii cutii de viteze automate pentru toata gama de autoturisme. Dar in realitate te primeste doar daca ai Mercedes sau Audi sau dsg . Nu va mai faceti reclama falsa ca sunteti de pe jos vai steaua voastra cica service serios. GUNOI
George Marin
George Marin2 ani în urmă
Super ok. Am facut revizia la cutia de viteze de la un audi A4 B9 (S tronic) la ei, uleiul a fost schimbat cu unul de tip original. Totul super okay, am ajuns la programare, masina a fost gata destul de repede, ofera garantie pentru lucrare si pretul super bun.
Vlad Popescu
Vlad Popescu2 ani în urmă
M-am dus la ei pentru probleme la o cutie ZF8HP pe un BMW F30 care avea smucituri . Problema a fost rezolvata prin reconditionarea blocului de valve . Oamenii sunt profesionisti adevarati si am plecat de la ei cu transmisia in stare super ok si, cel mai important , cu GARANTIE !
Pretul a fost unul mai mult decat corect !
Locații recomandate