/Bucuresti/Service auto

Best Tires Metalurgiei

Bulevardul Metalurgiei Nr. 21, București 041831, România

Best Tires Metalurgiei
Service auto
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94FC+VJ București, România
+40 21 9260
best-tires.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Sandu
Ionut Sandu2 ani în urmă
O experienta plăcută de fiecare data atat pe parte de cauciucuri/roti cât și pe parte de revizie/mecanica. Promptitudine și profesionalism.
Dorin Ionel
Dorin Ionel2 ani în urmă
Am cumparat o baterie de la ei si am plecat impresionat de bunul simt de care au dat dovada,saritori,binevoitori,niste oameni de toata isprava !! In ziua de azi e o mare calitate. Recomand tuturor sa mergeti la ei cu incredere...service sau shop aceasi oameni !!
Iulian Boia
Iulian Boia2 ani în urmă
Servicii excelente - au o echipă profesionistă, au lucrat foarte rapid și eficient. Multe produse pe stoc, prețuri foarte competitive, deci ii recomand din toată inima!
Dumitru Marius
Dumitru Marius2 ani în urmă
Recomand.
Am cumpărat anvelope de iarna de la ei și am montat tot la ei. Au venit asa cum era menționat pe site cu dot 2021.
Programarea a fost foarte punctuală.
Au lucrat cu atenție. Rotile au fost strânse cu cheia dinanometrica.
Adrian Murgeanu
Adrian Murgeanu2 ani în urmă
Experienta isi spune cuvantul. Astazi, 08.12.2021, ora 08:00, am avut programare la rampa 7 si de schimbul sezonier de anvelope s-a ocupat domnul Iulian. Pe langa faptul ca a realizat schimbul foarte-foarte repede, a lucrat foarte profesional. A pastrat ordinea jantelor asa cum au fost montate initial (pentru a nu crea o confuzie intre senzorii de presiune), infiletarea initiala prezoanelor a facut-o manual (pentru a evita stricarea filetelor), coborarea si urcarea anvelopelor in masina a facut-o cu grija, asigurandu-se ca nu murdareste ceva, char daca acestea erau in saci curati, manipularea jantelor deasemenea a fost efectuata cu grija, montajul anvelopelor a fost efectuat in mod corect (sensul de rulare al acestora in raport cu indicatiile de montaj prevazute de producator).
Schimbul sezonier de anvelope il fac de 5 ani, doar la best tire si va asigur ca, desi pentru unii pare o banalitate, nu sunt deloc multi cei care stiu sa il faca corect. Nu am nicio obiectie cu privire la serviciul oferit si asta se datoreaza in primul rand angajatului care s-a ocupat de montaj.
Bogdan Rebenciuc
Bogdan Rebenciuc2 ani în urmă
- Interventii pe baza de programare (se face online, simplu si rapid).
- Se ajunge foarte usor in locatie, direct din bulevard, curtea are o parcare generoasa iar accesul in service dispune de bariera.
- Personalul foarte amabil, calculat, si profesional.
- Preturi echilibrate.
- Servicii de top.
Florin Ulmeanu
Florin Ulmeanu2 ani în urmă
Sâmbătă 19 Februarie 2022 am încălțat mașina cu noile anvelope All Season, marca Vredestein Quatrac 185/65/R15 88T.
Le-am achiziționat de la Best Tires, iar montajul s-a făcut la service-ul lor din Bulevardul Metalurgiei Nr.21 (acolo au și depozitul de anvelope).
Oameni amabili și profesioniști, toată comanda și programarea pe care o aveam în service s-a respectat întocmai, au lucrat foarte atent, iar îmbucurător a fost faptul că echilibrarea celor 4 roți nu a necesitat prea mulți plumbi (în jur de 5 - 10 grame pe roată).
Întrucât schimbasem acum două zile articulația pe față, am făcut și geometria roților. Ca să argumentez de ce am spus despre ei că sunt profesioniști, înainte de a muta mașina pe rampa de la geometrie, băieții au verificat atent flanșele de la amortizoarele față, singurele elemente de articulație pe care nu le-am schimbat.
Prezoanele s-au înfiletat manual și au fost strânse la final cu cheia dinamometrică, alt detaliu în care cei doi tehnicieni în vulcanizare au demonstrat că își cunosc foarte bine meseria..
Despre anvelope nu prea am ce să spun (în cei 8 kilometri parcurși până acasă), doar că se simte o rezistență la rulare mult mai mică, față de vechile Motrio Winter Far Away.
Și bineînțeles, filtrează mult mai bine denivelările, fiind în general și mult mai silențioase, decât vechile anvelope.

În rest urmează să mă conving în timp de performanțele lor.
În final vreau să precizez costurile:
a) preț 1 anvelopă - 251,15 lei (TVA inclus)
b) montaj 4 anvelope - 150 lei
c) geometrie roți față - 120 lei.
Și pentru cei interesați de "celebrul" DOT, vă pot spune că este 4621, iar anvelopele sunt Made in Hungary.
Dan ionita
Dan ionita2 ani în urmă
Am cumparat 4 anvelope cu tot cu montaj si am facut si geometria. Totul a fost extrem de rapid, s au miscat ca la Formula 1. Am prins si reducere la anvelope Vredestein all seansons. Recomand Best Tires Metalurgiei. Foarte placut impresionat. Multumesc!
Locații recomandate