/Bucuresti/Service auto

Eral Auto - Service auto Vw-Audi

Calea Vitan 242, București 031301, România

Eral Auto - Service auto Vw-Audi
Service auto
4.5
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C43R+XC București, România
+40 733 301 010
eral.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Morosanu
Daniel Morosanu2 ani în urmă
Daca ai nevoie de un specialist pe gama VW-Audi... aici il găsești. Mai nou, au și stand de geometrie. Recomand cu plăcere!
Allmedia Creation
Allmedia Creation2 ani în urmă
Servicii de calitate, personal amabil și preturi de bun simt.
Cristian Ionut Butoi
Cristian Ionut Butoi3 ani în urmă
Foarte incantat de serviciile oferite de personalul Eral Auto. In timp ce eram in trafic, mi s-a aprins "check engine light" in bordul masinii, iar motorul incepuse sa trepideze destul de puternic. Eu nu sunt din Bucuresti si aveam nevoie de masina pentru a ma deplasa. Am luat legatura cu domnul Madalin, care a fost foarte amabil si intelegator. Le-am dus masina chiar in ziua respectiva, iar in ciuda faptului ca erau foarte aglomerati, urmatoarea programare putea fi facuta doar peste o saptamana, acestia mi-au rezolvat masina in mai putin de 24 de ore. Recomand cu incredere!
Luchian Chivoiu
Luchian Chivoiu4 ani în urmă
Lovisem o pisica cu masina mea Audi A3 pe autostrada bucuresti ploiesti (aveam aproximativ 140 km/h) si mi-a spart toate radiatoarele din fata , bara , grila si altele.( senzori activati, lichid de racire pierdut, freon pierdut) Am fost la ei, mi-am cumparat eu piesele originale de la un distribuitor si ei au efectuat lucrarea. Au oferit niste servicii profesioniste, par montate foarte bine, senzorii corectati si nu am mai avut probleme. Pretul a fost unul mult mai bun decat cel din reprezentate oficiale si lucrarea pare sa fie efectuata excelent ( aproximativ 1200 ron) . Recomand cu incredere .
George OST
George OST4 ani în urmă
La recomandarea unui prieten, am primit numarul de telefon al unui domn Madalin de la Eral. L-am sunat, dar din pacate nu am reusit sa vorbesc cu dumnealui.
Am sunat pe numarul afisat pe site, iar din nou nu a raspuns nimeni.
Am completat formularul de pe site, in speranta ca ma va contacta cineva. Nu s-a intamplat nici asta.
Dupa cateva zile m-am gandit sa incerc din nou sa sun pe acel numar primit, iar de aceasta data a raspuns si mi-a dat un diagnostic pe loc, citez: "trebuie schimbat termostatul, iar apoi mai vedem..." in traducere, daca o nimerim e ok, scapi doar cu cateva sute de RON, daca nu, mai treci pe la noi sa investesti. Probabil tehnologia testerelor nu a ajuns inca pe la ERAL Auto, iar diagnosticul dupa ureche inca functioneaza.
In fine, am zis sa le dau o sansa si am trimis un email cu certificatul (cum mi s-a zis la telefon) si cu problema mentionata la telefon. Nu am primit niciun raspuns.

PS: NU AU NEVOIE DE CLIENTI, NU VA MAI CHINUITI SA FACETI VREO PROGRAMARE.
Daniel Timmer
Daniel Timmer2 ani în urmă
Recomand! Am trecut pe la ei cu un Audi A5 la care am o caraiala la relanti, managerul a fost foarte amabil si a incercat sa ma ajute cu o constatare, nu a putut sa o bage pe rampa deoarece aveau multe masini in așteptare dar recunosc omu care vrea sa te ajute si el era genul!
Rosu Bogdan
Rosu Bogdan2 ani în urmă
Un service de excepție, cu oameni foarte bine pregătiți!
Mihai Poenaru
Mihai Poenaru2 ani în urmă
Zona arată un pic ciudat ( la prima vedere am fost reticent ) dar serviciile și consultanța sunt de calitate. Patronul își cunoaște meseria și oferă sfaturi utile, personalul este calificat. Voi apela cu încredere la acest service.
Locații recomandate