/Bucuresti/Service auto

Capital Service Auto

9493+39, Strada Pogoanele 159, București 041117, România

Capital Service Auto
Service auto
4.6
474 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
+40 724 827 122
capitalserviceauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eremia Constanța114 zile în urmă
Întotdeauna am avut rețineri în ce privește repararea mașinii de către oameni necunoscuți. .Am avut plăcerea sa ajung la Capital Service auto și sa întâlnesc oameni pregătiți din punct de vedere profesional și de o amabilitate și punctualitate de nota 10. Prețurile sunt acceptabile iar serviciile prestate sunt de calitate.Intreg personalul se implica pentru rezolvarea promta a problemelor.Recomand celor care vor să-și repare masinile intr-un Service civilizat și calificat.
Sgorcea Dragos
Sgorcea Dragos2 ani în urmă
De evitat! Nu te lasă să stai lângă mașină, au uitat cheia filtrului de ulei în compartimentul motor( risc de a se desprinde în tipul mersului și a sparge radiatorul sau alte probleme mai grave). În motor intră 3.4 litri de ulei, mecanicul a pus aproape 4 litri. Dacă și-ar fi cerut SCUZE, nu aș fi scris această recenzie. Au preferat să rezolve această situație, prin intimidare, chemandu-mă în service(acolo unde nu ai voie când lucrează la mașină)și încercând să mă convingă că și eu greșesc! Personal slab pregătit!
Carmen Mărgărit
Carmen Mărgărit2 ani în urmă
Recomand acest service!
Sunt profesionisti, respecta programările, personal foarte generos, sunt rapizi, au un raport bun calitate-pret, si nu am avut probleme dupa reparații.
Bytza new Bytza
Bytza new Bytza2 ani în urmă
Experienta foarte proasta!!!! Masina a ajuns cu flansa amortizor rupta de la o groapa au comandat alte flansele le au schimbat si la coltul strazii au cedat datorita strangerii puternice cu pistolul pneumatic. M am intors inapoi au desfacut iar si au spus ca masina are o problema de tinichigerie ca a fost lovita si ca ei nu au ce sa ii faca si ca inapoiaza banii pe flanse dar nu si pe manopera. am luat masina asa din service am dus-o acasa am desfacut o am pus alte flanse noi si ce credeti masina merge perfect fara a se rupe flansele sa nu mi spun faptul ca a doua oara l am surprins pe mecanic aruncand pe jos de nervi cu amortizorul meu nou si cand i am spus de ce arunca mi a raspuns ca imi ia el altul nou ceea ce bine inteles ca nu a facut asa ca feriți-vă de acest service!!!
Marius Mete
Marius Mete2 ani în urmă
La fiecare vizită au răspuns prompt, fie ca a fost o simpla revizie sau ceva mai complicat de rezolvat.
Amabilitate, rapiditate, preturi decente
Jonny Jonny
Jonny Jonny2 ani în urmă
Am fost la acest service,aveam programare la 15:00 și m-au băgat înainte de 15 🙏 pot spune ca sunt super ok,mi-au făcut revizia ulei,filtre..înlocuit lichid de frână din toata instalația ,și la fel ulei servodirectie ! Prețuri foarte ok,un service foarte curat și au tot ce trebuie! Mă voi întoarce cu siguranță la voi! The best ! Sunt un simplu client,care nu am de ce să vorbesc aiurea și nici nu aș câștiga nimic, doar spun ceea ce trebuie spus, jos pălăria!
Georgia Stefanut
Georgia Stefanut2 ani în urmă
O singura data am apelat insa cu siguranta nu voi mai reveni. Pentru ca nu am reusit sa facem schimbul de ulei in timp util (la an, nu la nr. de km) am ajuns in situatia in care s-a aprins martorul de ulei. Am efectuat la dansii schimbul de ulei insa martorul a ramas in continuare aprins. Intreband ce este de facut mi s-a spus ca este senzorul stricat si trebuie inlocuit (350 lei deviz cu tot cu manopera). Citind manualul am aflat ca in principiu dupa efectuarea schimbului sau completarea cu ulei se stinge singur dupa aproximativ 50 km parcursi cu masina. Nu mi s-a recomandat in niciun moment sa incerc sa parcurg 50 km si in caz ca nu se rezolva abia atunci sa incercam sa schimbam senzorul.
Cu un cloncanit la roti mi s-a spus din nou ca trebuie schimbat din aproape in aproape tot si am primit un devi cu o suma de peste 1500 euro.
Avand in vedere ca si senzorul eram gata gata sa il schimb fara sa fie nevoie, oare pe tot ce tine de roti ar fi cazul sa investesc ?
Personal apreciez omul care spune, nu stiu, nu ma pricep pe aceasta parte, incearca la al service, decat sa fiu pusa in situatia sa schimb jumatate de masina pentru o saiba si doua piulite. Dezamagitor ca majoritatea aleg sa schimbe un intreg ansamblu pentru lucruri minore si relativ ieftine.
Darian Dan
Darian Dan2 ani în urmă
Prima mea recenzie, azi, 10.02.2022
Ieri, 09.02.2022 am dus masina in service, pe platforma, cu probleme la aprindere (bujii innegrite).Pe scurt, nu pornea! Mi s-a facut diagnoza, rezultat necunoscut.In continuare, mecanicul a masurat compresia si m-a chemat sa-mi demonstreze ca motorul are compresie redusa pe cilindrul 4(doar 4 bari, iar pe documentul emis au trecut 3 bari).
Concluzia?! Motirul trebuie segmentat cu un deviz estimativ de 7000 lei.
Azi, 10.02.2022 am mers la service cu un set de bujii in bjzunar si am cerut cheia masinii sa-mi schimb bujiile,singur,in parcare.Mi s-a spus ca nu o sa porneasca si ca degeaba incerc.
Surpriza! Masina apornit din prima incercare si functioneaza toti cei 4 cilindri.Dupa ce am achitat "diagnoza", am mers la alt service si am solicitat testarea compresiei.Surpriza din nou! Masina functioneaza in parametri optimi avand compresie pe toti cei 4 cilindri
Nu pot decat sa le urez succes celor care merg in acest service pentru reparatii
P.S. Le urez succes si celor cu recenzii pentru efectuarea reviziilor!
Astept cu interes replica unui reprezentant al Capital Service Auto!!!
Ca raspuns la replica dvs.,tin sa va contrazic.Bujiile erau stranse de mecanicul dvs,cu tubulara, incat nu am reusit sa le desfac.Din acest motiv am solicitat cheia.
In concluzie, am venit la service cu probleme la aprindere, iar serviceul imi spune ca trebuie segmentat motorul.!!! :))
Tot un mecanic bun m- a sfatuit sa schimb bujiile cu unele noi, DEOARECE MECANICUL DVS NU A FOST IN STARE SA INCERCE INLOCUIREA JUJIILOR!! Cat tupeu sa aveti???
Cititorii vor decide.In folosul lor am postat aceasta evaluare.
P.S. Sa va mai spun ceva? Acum aproximativ 3-4 ani, cand functionati in zona mallului Grand Arena am fost la dvs pentru schimb discuri si placute frana.Suplimentar, mi s-a facut o constatare de cateva mii lei, pentru bucse,etc.
Ulterior,la putin timp, am revenit pentru schimb amortizoare si l-am rugat pe mecanic(care nu stia de constatarea initiala), sa verifice uzura bratelor,bucselor,etc.Mecanicul m-a infirmat ca sunt un regula si nu apare nimic care necesita inlocuire.Concluzia?
Apropo,sunt sigur ca am toate "hartiile" primite de la dvs.Pot dovedi cele scrise mai sus.
Inca o data, va urez succes in activitate!
Radu Ursache
Radu Ursache2 ani în urmă
Totul a decurs foarte bine la ITP. Cel mai mult am apreciat ca a fost programarea respectata si ca s-a gasit loc chiar a doua zi.
Locații recomandate