/Brasov/Service auto

Auto Tampa Service

Strada Zizinului nr 119, Brașov 500407, România

Auto Tampa Service
Service auto
4.3
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJXX+QP Brașov, România
+40 766 692 522
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu F
Radu F3 ani în urmă
Nu stiu ce nu le place unora, dar eu unul ignorànd recenziile negative, am apelat la serviciile acestui atelier. Chiar sunt foarte ok. Multă răutate in unele recenzii.
Mircea Dogaru
Mircea Dogaru4 ani în urmă
Mi-au reconditionat o caseta de directie care avea joc destul de pronuntat. A iesit foarte bine, iar masina se comporta acum exemplar. Si vine si cu 12 luni garantie. Recomand.
Laurentiu Nita
Laurentiu Nita4 ani în urmă
Super profesionisti
In 4 ore a fost rezolvata problema la un ALLROAD 2014
chiar mi au facut discount fata de pretul initial ,de 200 lei
Garantie de un an...dupa primii 300 km se comporta super bine
Recomand pt rapiditate si intersul fata de a face treaba buna
Daniel Danis
Daniel Danis4 ani în urmă
Dacă s-ar putea aș face un review cu 0 sau minus. Am intrat cu mașina funcționând în service și am plecat cu ea defectă. Pentru un schimb de rulmenti am plecat cu senzor ABS defect iar când am revenit sa-i spun a a răspuns că au curățat plăcuțele și durează un pic până se așează. În momentul de față aștept pe Autostrada A1 lângă Deva tractarea, fiind la un pas de a pierde roata din stânga spate din cauza schimbului de rulmenti. Oameni neseriosi, nu recunosc când greșesc și în loc să-și repare greseala încearcă să dea vina pe alte piese pe care ar trebui să le schimbi. Un service la care baza este ciocanul și sârma. DE EVITAT!!!!
Am primit dovezile de la service-ul din Deva unde am asistat într-adevăr la schimbarea rulmenților pe care Auto Tampa nu ia schimbat. Atașat pozele:
Florinsunset
Florinsunset2 ani în urmă
Am dus caseta de direcție BMW seria 5 fabricație 1998 (pierderi ulei) la Auto Tampa:
- 800 lei, dacă duci caseta demontata, garanție 1 luna de zile.
- 1600 lei dacă duci mașina (d/r caseta direcție 10 ore manopera, 80 lei ora de manopera), garanție 12 luni.
La asa "oferta" am cumpărat caseta noua ZF, remanufacturata, cu 842 lei (tva inclus, a venit cu tot cu bielete direcție, burdufe, coliere), garanție 12 luni. Prost am fost ca nu m-am gândit de la început ca o caseta noua (remanufacturata) poate sa fie mai ieftina decât una recondiționata la Auto Tampa. Spor în toate!
Ciprian Oprea
Ciprian Oprea2 ani în urmă
Cea mai urata experienta. Nu sunt mecanic dar am dus o caseta la reconditionat si am plecat de acolo fara 900 lei si cu EXACT aceeasi problema. Desigur, ei au facut lucrarea desi un alt service a spus ca ei nu observa sa se fi lucrat la caseta decat la un singur capac si nu pare a fi fost demontata luand in calcul lipsa semnelor de pe suruburi. Cand l-am rugat pe dl. Tampa sa ma ajute sa inteleg ce au demontat de pe masina mi-a spus ca acest lucru ma costa dar pretul il voi afla in tribunal deoarece ma va da in judecata, pe mine si celalalt service. De asemenea, dupa reconditionarea casetei, problema este de la bielete, capete de bara, etc. desi s-a efectuat o alta constatare cu acelasi rezultat... joc in caseta de directie
Kanish
Kanish2 ani în urmă
Am fost sa reconditionez caseta de directie la un x3 din 2014 si asta e tot ce mi-a schimbat la ea de 1400 de lei.De cand am luat masina de la ei nu vad nici o schimbare,nici nu cred ca au dat caseta jos dupa masina.Dupa ce au "reparat" caseta,au urcat masina de vreo 7 ori pe rampa sa regleze unghiul de fuga si tot nu au reusit,pana la urma am plecat de nervi de acolo ca nu erau in stare sa faca un unghi de fuga.
Si cand am facut prima proba la masina si am virat maxim dreapta de volan sa intorc masina se auzea un zgomot la roti in fata parca se rupea masina in doua.
Pana sa ajung la service-ul asta am mai citit vreo 2 recenzii proaste dar am zis sa risc totusi,NU FACETI ACEEASI GRESEALA.
CAUTATI PE CINEVA PRICEPUT
Bogdan Bosneaga
Bogdan Bosneaga2 ani în urmă
Am apelat la dl.Tampa pentru reconditionarea unei casete de directie,totul bine dar dupa ce am luat masina am constatat ca am un martor avertizare ESP care ramane aprins,și se aude un zgomot de fiecare data cand virez volanul catre maxim stanga,defecte care nu erau inainte.
Reactia dansului cand m-am intors cu masina: "E de la pompă,e uzată,nu am ce să îi fac".
Pleci cu o problemă,și te întorci cu alta,doar trăim în România.
Nu recomand.
Locații recomandate