/Brasov/Service auto

Pneu Expert

Strada Câmpului 4, Brașov, România

Pneu Expert
Service auto
4.6
283 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6J+P2 Brașov, România
+40 268 427 158
pneuexpert.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Pneu Expert
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adela Danila
Adela Danila191 zile în urmă
⭐⭐⭐⭐⭐
Cei mai buni din Brașov! Recomand tuturor!
Semnat : doamna cu Passatul 🙂
George Gh
George Gh221 zile în urmă
Lucreaza rapid si atent. Se evalueaza fiecare roata iar la final primesti o fisa cu informatii despre preuri. Schimbul a durat 20 minute.
Am Schimbat 4 anvelope pt sez iarna, a costat 120 lei. Au si saci pt anvelopele folosite.
Vali Halici
Vali Halici221 zile în urmă
Profesioniști și foarte punctuali. O echipa nu foarte mare dar nu au ezitat să ne de-a sfaturile lor. Înclinați pe nevoia clienților. Bravo lor.
Ionuț Spânu
Ionuț Spânu344 zile în urmă
Pentru o roata care scăpa aer pe la janta, schimbata tot la ei acum 2 luni, când am înlocuit cauciurile de iarna cu cele de vara, am plătit 40 lei. Justificarea a fost ca a trebuit curățată janta de rugina.
Silvia Murgescu
Silvia Murgescu1 an în urmă
Sunt foarte mulțumită de servicii si ajutorul de ma ajuta sa înțeleg cum sunt cauciucurile mele.

Dacă pot sa continui sa le folosesc sau sa le înlocuiesc. E important sa știu!! Evaluare de anvelope faine si clare!!!

In factura sunt specificate multe detalii data de acțiunea la cauciucuri. Si asta ma impresionează si ma ajuta sa știu!! Lista se servicii prestate faine!!!

E locul de departe cel mai bun la care m-am dus vre-o data!!!
Junioru Andrei
Junioru Andrei2 ani în urmă
Personal amabil și profesioniști. Recomand cu încredere
Tiby Hegedus
Tiby Hegedus2 ani în urmă
Am avut încredere în ei din cauza opiniilor favorabile și literal mi-au pus viata în pericol mie și familiei mele. Au trecut deja doua săptămâni de când am fost la ei pentru echilibrare roti.

După câteva zile mi-am dat seama ca mașina nu este asa de stabila cum o știam și crezând ca am probleme cu direcția sau suspensia am mers moderat pana sa ajung sa diagnostic problemele.

Având cauciucuri runflat nu m-am gândit la presiunea din roti, pentruca nenea de acolo mí-a spus ca nu erau ok, ca a remediat presiunea etc.

Când am verificat presiunea ce sa vezi, 1.8 pe fata in loc de 2.2 cum spune producătorul și hopa, în spate 1.8 pe o parte, 1.7 pe cealaltă în loc de 2.6 cum spune producătorul. Am zis gata, asta era,
Umflu rotile și am rezolvat problema

Ce sa vezi, din greșeală aproape am observat ceva.... Rotile din spate erau puse cu sensul invers decât ar trebui. Pneu Expert oameni buni, cine sa bănuiască cu atâtea revizii bune sa se poate întâmpla asa ceva. Cauciucurile tocite puțin inegal și puse invers.... Ma mir ca nu am sărit de pe sosea pana acum.

Rezumand, 80 de lei aruncați, 4 vieți puse în pericol.
Sta drean
Sta drean2 ani în urmă
Am facut o programare pentru un schimb de cauciucuri plus echilibrare care a fost respectata la minut. Baietii sunt rapizi, bine pregatiti si foarte amabili . Nu am fost taxat suplimentar chiar daca mi au dejantat a doua oara anvelopele pentru a mi inlocui si ventilele. Judecand dupa pret, calitate si timp petrecut acolo recomand si acord cele 5stele.
Locații recomandate