/Brasov/Service auto

Dalura serv

Strada Bazaltului 9-11, Brașov 507055, România

Dalura serv
Service auto
4.3
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH34+CJ Brașov, România
+40 723 261 386
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Catalin Frent
Catalin Frent2 ani în urmă
Cornel Nistor (Brasov)
Cornel Nistor (Brasov)4 ani în urmă
Servicii profesionale.
Grosu Gheorghe
Grosu Gheorghe2 ani în urmă
Am avut ghinionul vieții mele !!! Am rămas în pană în zona acestui atelier de reparații cu( pompa de injecție ),de pe Opel Zafira.
M-am prezentat la șef,am relatat ce probleme am și din start ,mi-a spus că această intervenție este foarte dificilă și dacă mă grăbesc, nu mă poate ajuta, că acest fel de reparații necesită un volum mare de lucru, și el mai mult pierde cu asemenea intervenți, că el mai mult câștigă cu altele "fâșărăi "minore.
După o săptămână ,aflu în sfârșit, că nu este pompa de vină și că ar fi, calculatorul de pe pompă , care a și fost demontată trimițând-o la altă cunoștință pentru reparații !
Și uite așa a mai trecut încă două săptămâni de așteptare și speranță.
Când în sfârșit aflu vestea ce-a mare că dupa acestă intervenție, nu pornește "cazanul". Bine înteles, după multe rugăminți și altă săptămână, a demontat din nou această piesă, punândumi-o în brațe spunându-mi descurcă-te că eu nu am ce să fac!!!
Și după altă săptămână, m-am descurcat, aducându-i "mortu" reparat..
Ca și prima dată, iar nu a pornit " tigaia "!!!
Eii, de acum începe greul...și rugămințile ca să îl conving pe șăf "! să demonteze și pompa, poate, poate,este vreo soluție și mă ajută și Dumnezeu, ca să găsesc o altă piesă, sau cineva să mi-o repare...
De abia acum incepe dansul și aflu spre bucuria mea ,( după achitarea sumei de 300 ron ) că pompa este într-adevăr defectă și ca să o repar mă costă 8000 !!!
(optmii)!!!
Am luat sub braț "comoara" și fericit căutam o firmă care se ocupă cu dezmembrări pentru a vinde rămășițele pământești a ce-a ce a fost odată mașină.
Și uite așa din om în om am aflat că la Buzău este o firmă care repară pompe de injecție și care sunt foarte serioși și pentru doar 1200 ron îți rezolvă pe viața durerea.
Așa a și fost, am trimis-o colet și după câteva zile, am primit-o acasă, ca nouă.
Bucuros și din nou cu alte speranțe m-am prezentat din nou la șăf, care bineînțeles când mă vedea, îl apuca toate bucuriile.
În sfârșit doar ,după alte două săptămâni ,aflu vestea cea mare că... Nu pornește!!!
Gata...am terminat, m-am prezentat acum foarte hotărât, achit tot ce am de achitat și merg să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine, și surpriză!!!! cum mă trăgea la "șufă " un prieten...hopa a pornit jucăria!!! hâr,pâr,fum,praf,dar mergeee...
Mă intorc din nou la nea șăfu Luci să-i arăt minunea, nu mai spun ce teorie mi-a ținut ce a a fost la gura lui, ne-am salutat și am plecat după 4 (patru) luni cu fum după mine ca după locomotiva ,victorios că am din nou mașină.
Noroc că am avut garanție, pentru repararea pompei la Buzău unde după câteva ore am ajuns cu chiu cu vai la respectiva firmă, care și cu ocazia asta le mulțumesc tuturor specialiștilor de acolo și care doar după 3 trei ore!!! a văzut că pompa a fost montată GREȘIT.
Nea Gică 66 ani, călător prin România!
Claudiu Zatica
Claudiu Zatica2 ani în urmă
Un miros oribil de la canalizare , lipsa parfum interior
Vasile Irinel 18
Vasile Irinel 182 ani în urmă
Profesionisti
Andrei Arvente
Andrei Arvente2 ani în urmă
Ionut Gavriluta
Ionut Gavriluta2 ani în urmă
Adrian Traistaru
Adrian Traistaru2 ani în urmă
Locații recomandate