/Brasov/Service auto

AMC Motorsport

Str. Carpaților 60, Brașov 500269, România

AMC Motorsport
Service auto
4.9
154 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJMC+C9 Brașov, România
+40 722 333 780
amc-motorsport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–17
Marți: 13–17
Mirecuri: 13–17
Joi: 13–17
Vineri: 13–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Radulescu
Alex Radulescu2 ani în urmă
Ii recomand cu toata increderea. Eram panicat de toate miturile si povestile de pe net. Cred ca e suficient doar sa-i cunosti pe baieti, sa intelegi ca nu e cazul. Cand treaba este facut cu profesionalism, doar o sa te bucuri de masina. Eu am facut la ei un Mondeo 2011, 2.0 diesel. Un stock sanatos de 160cp/365nm la 230.000km, dupa soft, 183cp/409nm. Masina merge excelent, putere mai multa unde e nevoie, mai flexibila in toate trepetele, consum mai mic la mers de zi cu zi. Regenerarile DPF-ului se fac la fel ca inainte.
Petrica Finaga
Petrica Finaga2 ani în urmă
Personal de calitate, profesionalism, Masina merge foarte bine dupa remaparea stage 1. Sunt super multumit de serviciile prestate.
Dorin Decu
Dorin Decu2 ani în urmă
Foarte, foarte de treabă. Profesioniști adevărați, rar mai găsești în România. Că ei ar trebui ocrotiți de UNESCO. Stimă și respect
Ionescu Bogdan
Ionescu Bogdan2 ani în urmă
Foarte multumit de profesionalismul cu care am fost servit atat eu cat si masina 😁
Un aspect foarte important este ca, la masina se verifica temeinic toti parametrii de functionare inainte si dupa resoftare. Se urmareste un raport cat mai bun intre putere, fiabilitate, modul cum si cand este transmisa puterea la roti! Absolut toata aparatura; dino, ventilator racire cat si sculele de scriere/citire sunt 🔝

Domnilor formati o echipa de nota 20, felicitari👏!
Vlad Visan
Vlad Visan2 ani în urmă
Foarte multumit de experienta avuta in calitate de client. Foarte multumit de optimizarea facuta, masina fiind mult mai dinamica. Un garaj curat, ordonat, iar baietii foarte serviabili si prompti. Comunicarea si transparenta la nivel ridicat, inca de la intrarea in sediu pana la plecare. Ti se explica absolut orice aspect, inclusiv diversi parametrii. Mai pe scurt, un exemplu de asa da, in gestionarea unui business. Bravo!
Alex Soare
Alex Soare2 ani în urmă
Foarte mulțumit de rezultat, stage1 bitidi dus la 300 de cai, am făcut mai bine de 10 mii de km, nu am avut probleme. Andrei și Mihai foarte amabili și profi.
Nota 10, cei mai buni din Brașov, poate chiar din toată țara
Ioan Stoica
Ioan Stoica2 ani în urmă
Profesioniști adevărați! Recomand cu încredere.Preturi corecte pentru servicii pe măsură. Masina mea este mult mai sprintena, iar consumul a scăzut. Oameni implicați și dedicați meseriei. Tot respectul!
Nagy Elemer
Nagy Elemer2 ani în urmă
Recomand cu incredere, sunt foarte multumit! Fac o treaba buna chiar si la masini aspirate! 😁
Locații recomandate