/Bihor/Service auto

Carbenta Com

Calea Borșului 32/D, Oradea 410605, România

Carbenta Com
Service auto
4.5
346 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3VMJ+R9 Oradea, România
+40 359 433 922
fordoradea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Popa
Dan Popa2 ani în urmă
Dealer extrem de apreciat! Seriozitate si amabilitate împinse la extrem. O programare în prealabil și orice problema la Fordul dvs se va rezolva în timp util. Accesul deloc complicat de pe Calea Borșului!
Paul Bohatir
Paul Bohatir2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de băieți de la service și de personalul de la recepție pentru ca ma făcut masina înainte de a merge în cursa si sa mișcat foarte bine și foarte repede
Costyn Constantin
Costyn Constantin2 ani în urmă
O reprezentanta Ford unde spre comparatie cu reprezentanta Ford Tiriac am fost respectat ca si client.Sun si spun ca am masina in garantie dar m-a lasat bateria stiind totusi ca nu mi se va schimba in garantie pt ca e consumabil insa atitudinea fata de cei de la Tiriac unde am sunat pe 10 nr de telefon inclusiv la reprezentanta generala Tiriac Bucuresti si nu ti se raspunde sau ti se raspunde foarte greu dar oamenii acestia dr la Carbenta afland ca sunt din tara ,cu copil si masina defecta m-au strecurat printre alte solicitari , mi-au inlocuit bateria intr-o ora si..cam atata!Foarte politicosi,foarte serviabili inclusiv m-au intrebat daca servesc o cafea,rapizi si am plecat satisfacut ca si client!Felicitari pentru atitudine si promptitudine si mai ales pentru omenie!Multumesc pentru ajutor!!
Hardy Von Zimmermann
Hardy Von Zimmermann2 ani în urmă
O experiență deosebită am avut. Țin să menționez că Dl. Mircea Cristea m-a îndrumat în cel mai corect mod și m-a făcut să plec mulțumit de la ei. Respect și putere de muncă, om deosebit.
Lavinia Stef
Lavinia Stef2 ani în urmă
Personalul de un calm si amabilitate care denota multa diplomatie si profesionalism!!!
Ioan beidac
Ioan beidac2 ani în urmă
Oferta primita in cel mai scurt timp. Masina lasata dimineata si cu reparatia finalizata inainte de pranz(inlocuit 2 injectoare + schimb ulei). Iar pt video-ul cu starea tehnica + cerere confirmare reparatii, jos palaria.
Cosmina Alexandra Ionita
Cosmina Alexandra Ionita2 ani în urmă
A meritat tot drumul de la București până la Oradea!
Personalul foarte amabil, profesionist. Următoarea mașină tot de aici va fi!
Z1p z1py
Z1p z1py2 ani în urmă
Totul a fost ok. Am avut programare in ziua si la ora dorita. Interventia nu a durat mai mult decat s-a spus, personal amabil, totul a decurs perfect.
Locații recomandate