/Bihor/Service auto

Profi Service Oradea www.profiservice.ro

Strada Tileagdului 7, Oradea, România

Profi Service Oradea www.profiservice.ro
Service auto
2.5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2XQM+92 Oradea, România
+40 732 102 030
profiservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flaviu Gal
Flaviu Gal2 ani în urmă
Servicii de calitate. In urma unui eveniment rutier am apelat la acest service. Pe langa faptul ca m-au ajutat cu toate actele necesare dosarului de dauna, fara a face drumuri inutile la asigurari, am primit si masina la schimb pe perioada reparatiei. Masina la schimb, care a fost aceeasi clasa/categorie ca masina mea avariata, eeste decontata de catre asiguratorul vinovatului, lucru pe care nu l-am stiut pana nu am ajuns la Profi Service. Singurul service care este 100% pentru client .
Catalin David
Catalin David2 ani în urmă
Am dus mașina după o tamponare sedus de faptul că oferă mașină la schimb gratuit. Cea mai mare greșeală pe care o poți face! Confirm opiniile tuturor celor care au acordat review-uri negative.
Am un Volkswagen Tiguan din 2015. A intrat mașina în service strict cu probleme de caroserie, iar când am scos-o nu-mi mai funcționau comenzile de pe volan și claxonul. Am vorbit cu ei și mi-au cerut să le duc mașina să rezolve problema. La o scurtă documentare pe internet, am aflat că problema este cauzată de un așa-numit arc spirală și le-am comunicat asta când am lăsat mașina la ei. Mi-au spus că n-ar trebui să dureze mult 2-3 zile. După 3 zile am sunat să întreb, dar nu au știut ce să-mi spună. Am mai sunat din când în când tot fără succes.
După mai bine de 2 săptămâni m-a sunat cineva de la ei și mi-au spus că problema e de la arcul spirală și că dacă sunt de acord, l-ar comanda. Prețul pe care mi l-au comunicat era 1250 de lei (cu discount de 28%, spuneau), plus 150 manopera. Am acceptat fiind deja exasperat. După alte 4 sau 5 zile, am sunat din nou. Aparent comandaseră piesa, însă nu se potrivea. Era necesar să se codeze pe mașină, sau ceva de genul acesta.
M-am enervat și am mers după mașină pentru că aveam de făcut un drum mai lung în weekend, drum pe care nu aveam curajul să-l fac cu mașina pe care am primit-o de înlocuire - am simțit că-mi risc viața în fiecare clipă în care conduceam acea mașină. La preluarea mașinii, m-au înștiințat că au încercat să șteargă erorile din bord, însă una nu au putut-o șterge. Spuneau că e becul de la ESP, dar că probabil e de la faptul că au verificat frânele și se va stinge după ce circul puțin cu mașina. Am pornit mașina și într-adevăr se aprindea un martor cu galben, însă nu era de la ESP ci de la servodirecție. Inițial, cum trecusem de pe mașina lor de înlocuire, nu am realizat că merge mai greu direcția la manevre de parcare și la viteză mică, însă când am parcat acasă am observat că volanul merge mult mai greu.
Practic, de fiecare dată am dus mașina cu o problemă minoră și am scos-o cu una mai mare, fapt care mă face să cred că ceva e putred. Am mașina de mai bine de 3 ani și până am ajuns la ei, am avut de cheltuit doar cu reviziile pe care le-am făcut cu sfințenie. După ce a ajuns la ei, totul s-a dus naibii. Am făcut o mare greșeală că nu m-am dus direct la reprezentanța Volkswagen, dar mă durea faptul că trebuia să stau câteva zile fără mașină. După ce am dus-o la reprezentanță, am constatat că de fapt arcul spirală costă aproximativ 700 de lei, original Volkswagen, la preț de reprezentanță fără vreun discount. Nu pot califica acest service decât ca atelier de escrocherii și nu recomand nimănui să ducă mașina acolo.
Adela Dascalescu
Adela Dascalescu3 ani în urmă
Rar mi-a fost dat să întâlnesc oameni atât de neserioși. Feriți-vă de acest service!
Virgil Marian Cosma
Virgil Marian Cosma4 ani în urmă
NU recomand! 1000 lei pt două garnituri și--un furtun la pompa de vacuum, după ce inițial au spus jumătate din sumă. Mașina la schimb NU este gratis, mi-au luat 20 euro/zi și mi-au taxat-o cu o zi în plus.
Attila Balogh
Attila Balogh4 ani în urmă
Neseriosi ... Le suni in weekend pt o urgenta (pt ca e non stop) iti zic ca te suna inapoi ... trec cateva ore ... nimic si nici nu-ti mai raspund la tel. Citind celelalte review-uri cred ca ma pot considera norocos.
Ioana Nistor
Ioana Nistor5 ani în urmă
Cele mai groaznice servicii.stai de dimineața până seara pt o piesa și după ce pleci in 10 km îți ia foc mașina.nu recomand nici macar pt o presiune la cauciuc.Daca nu ești mulțumit de servicii îți demontează tot de pe mașină și te da afara cu mașina nefuncțională ,in condițiile care ai venit cu ea funcțională.
Vlad vlad
Vlad vlad2 ani în urmă
Țepari!

Nu recomand sa duceti masina la service la ei.
Am dus masina in service cu plinul aproape facut la masina. Si cand am recuperat-o mai aveam o linie. Au facut kilometrii cu ea sau au furat benzina.
Masina nici macar nu au reusit sa o repare.
Am fost la alt service dupa si ziceau ca nu a fost schimbat absolut nimic din ce se lauda domnul ăsta Sebi ca a schimbat. Au mai cerut si bani dupa ce ca au tinut masina o luna in service fara sa schimbe nimic la ea.
Ovidiu Bataniat
Ovidiu Bataniat2 ani în urmă
Nu recomand deloc acest service. După o evaluare a mașinii și schimbul de piese recomandate a fi schimbate, am luat mașina, dar.... vitezometrul nu mai funcționa iar mașina mai mult de 110 - 120 km/h nu mai mergea. Am revenit la dânșii, mi au schimbat senzorul dar mașina tot asa prost merge. Plus ca m-am ales și cu niște "șoricei" prin bord care scârțâie încontinuu. Toată distracția vreo 4000 de lei. Dar măcar... nu pot merge repede. Sunt safe. Nu recomand nimănui
Locații recomandate