/Arges/Service auto

DGM Cars - Service Auto Pitesti

DN65B, 0+1km de la Baumax catre Auchan 1km, Geamăna 117141, România

DGM Cars - Service Auto Pitesti
Service auto
4.2
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RV9P+MG Geamăna, România
+40 751 172 717
dgmcars.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionuț Melinte
Ionuț Melinte2 ani în urmă
Niste mari hoți
Mau amagit ca masina are arse bujiile si ca le va schimba si miau dat țeapă bujiile au ramas tot alea nu leau schimbat
Am fost dupa o săptămână cu masina in germania si mia aparut din nou eroarea in bord
Am fost la o reprezentantă acolo si miau dovedit clar ca nu au schimbat nimic
Atit ce miau schimbat injectoarele pe față atit au facut bun si au bagat de la ei ca nu stiu ce probleme a mai gasit masini fara ami justifica absolut nimic si miau luat 2200 roni
Cind am mers dupa masina ,masina era scoasa la poartă si cind leam cerut sa justifice ce reparații a facut a plecat fara sami dea nici macar factură
La care au decupat si catalizatorul si a scos tot din el
Gabriel Gavrila
Gabriel Gavrila2 ani în urmă
Am ales acest service pt o problema ivită pe traseu. Sunat, programat de urgență, comandat piesa, montat, totul ok in mai puțin de 1h jumătate.
Adi Nica
Adi Nica2 ani în urmă
Foarte dezamagit, am mers sa verific o masina pt vanzare cumparare, eu cumpărător, au spus ca ma costa 500 lei verificare masina complet cu diagnoza, directie, inspectie vizuala motor caroserie, test in mers, cand au verificat caroseria au gasit elemente vopsite(stiam de ele) si mai stiam de alte 2 elemente vopsite, nu le gasisera, dupa ce le am spus eu ca si acelea sunt vopsite au confirmat si ei ca da, apoi ba ca e cam toata vopsita ba ca nu, la motor imi arata suruburi noi din fabrica neumblate la ele dar defapt erau vopsite si toata partea fata vopsita in interior la motor, mai bine zis grunduita, apoi la diagnoza nu au gasit nici o eroare(cand i am rugat sa vada valorile pe fiecare injector ca comparație, ca nu se poate cu ce soft aveau ei, sa se uite pe cutia de viteze la fel, nu aveau soft sa vada ce trebuie vazut) I am intrebat, dar directia nu o verificati ca asa ati spus, ca de 500 lei o verificati, ca nu, ca asta mai costa alti 150 lei, ma intreba pe mine daca masina trage stg sau dreapta sau bate ceva, asa ca pt 500 lei au facut ce altii cer 150 lei pt tot. La final am cerut factura pt toata treaba asta, ca ei nu dau factura decat la firme, daca vreau un bon si un deviz, pana la urma am acceptat asa, deviz cu bon, in deviz nu vroiau sa treaca ce au verificat exact, decat verificat masina, atat, prima oara cica s a facut o greseala si au trecut pe deviz 150 lei, cand am intrebat de ce nu este trecut 500 lei au spus ca din greseala si au refacut. La urma am intrebat ce pret ar fi pt schimbat ulei in cutie de viteze si pt o distributie, preturile spuse de ei erau chiar putin mai mari ca la reprezentanta, enorm de mari preturile pt un service sub franciza. Ca si concluzie, am plecat de la ei cu masina, am facut actele imediat iar dupa 15km de mers s a aprins in bord martor avarie, o sa pun aici poze, avarie care ma trimitea in service, service de unde plecasem+ o directie care nu era ok, volanul nu e pe acelasi ax cu poziția rotilor, mai exact nu este centrat cu rotile si trage si dreapta puțin. Codul erorii este gasit de mine cu un simplu OBD2 si aplicatie pe telefon, evitati acest service, la inceput iti vorbesc frumos si cu abureala, dupa veti vedea!ps:masina verificata de ei este de fabricatie 2014!
Dumyyyyyy
Dumyyyyyy4 ani în urmă
Pentru o aripa fata dreapta infundata (putin) fara vopsea sarita sau zgariata la un seat toledo 2002 mi-au cerut 600 ron pentru chituire si revopsire. Au spus ca nu pot sa o traga cu ventuze. Trageti dumneavoastră concluziile.
Jean-jacques weymeels
Jean-jacques weymeels2 ani în urmă
am avut o ciocnire cu masina, usa si aripa de inlocuit, chiar daca sunt foarte ocupate, m-au ajutat sa repar urgent masina, resultat este mai mult decat professional, ca noua. Oameni profs, de recomandat
Cosmin Apostolescu
Cosmin Apostolescu2 ani în urmă
Super rapid. Eram doar în trecere prin Pitești, am sunat cu o problemă la mașină, m-au programat în 1 oră, în 20 de minute au comandat și au sosit piesele și au reparat mașina. La reprezentanță am sunat înainte dar au zis cu sictir că nu au piesele pe stoc. A fost vorba doar de 4 bujii. La DGM nici nu s-a pus problema de piese, m-au chemat să repar mașina și asta au făcut, rapid. Mii de mulțumiri d-lui Alin (sper ca am reținut bine numele).
Val Laz
Val Laz2 ani în urmă
Mecanici profesionisti.Marian in mod special un bun profesionist in domeniu.
Motor de ford transit 2.2 diesel demontat piesa cu piesa diagnostic corect.Cu Alin si Gabi sefii se poate negocia preturile.Flexibili si in general profesionisti in domeniu.Abia astept sa fie gata motorul sa-l incerc pe A1.
Razvan veliant
Razvan veliant2 ani în urmă
Sunt mulțumit .am avut un bmw 3er din 2016 Lovit Partea dreapta ușa si aripa. Baietii au lucrat ca la carte..nu se vede absolut nimica..este ca si noua!!!
Locații recomandate