/Arges/Service auto

PRO SPERANTA 2002 S.R.L.

Strada Tache Ionescu Street, Pitești 110143, România

PRO SPERANTA 2002 S.R.L.
Service auto
4.2
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV78+9X Pitești, România
+40 248 610 136
prosperanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paul stancu
Paul stancu2 ani în urmă
Excelent. Operativitate și amabilitate în rezolvarea problemelor privind alimentarea cu GPL a Daciei Logan.
Gheorghe Rotaru
Gheorghe Rotaru2 ani în urmă
Am cumparat de la ei un rezervor GPL pentru incalzire locuinta. Au preturi foarte mari la produse. Urma sa imi livreze cu rezervorul si regulatoarele dar apoi mi-au cerut 700 de lei pe ele. Sunt neprofesionisti si incerca sa te jumuleasca de bani. Nu va recomand sa lucrati cu ei.
Petre carstea
Petre carstea2 ani în urmă
Excelent,calitate din partea firmei.
Ciussy Marius
Ciussy Marius4 ani în urmă
Foarte profesionisti oamenii! 10 cu felicitari. Vinerea trecuta la Landi Renzo Albota ma costa 18 mil reparatia, azi la Pro Speranta 2,5 mil.
Adrian Dumitru
Adrian Dumitru4 ani în urmă
Am pus gpl pe o masina noua,in 50 km mi-a aparut martorul la bord de presiune insuficienta in instalatie.
Marius Capraru
Marius Capraru5 ani în urmă
Am apelat o data, pana acum, și trebuie sa recunosc amabilitatea și profesionalismul de care dau dovada angajații,dar și prețul bun de la finalul lucrarii.Au trecut 2 luni iar mașina funcționează perfect, în parametri.
Recomand cu incredere!
Tero Tero
Tero Tero6 ani în urmă
Cei mai slabi meseriași,nu am vazut sa ti se spuna ca nu pot face o reparație la instalația gpl.Dezastru,vai de capul lor!
Alex Tuță
Alex Tuță2 ani în urmă
Am montat o instalație pe vw 1.8 turbo brc si am specificat la montaj ca masina va avea intr.un final 220/240 hp. Au zis ca stiu ei ce fac , fiind prima masina pe gpl din viata mea nu ma pricepeam. Au montat plaman mb1200 care din specificații e pentru putere maxim 100 KW si masina având stock 110 KW si sa compenseze in loc de injectoarele albastre care trebuiau pentru acest plămân au pus unele mai mari portocalii sa mearga pe puterea de 110 KW. Dupa modificări numai probleme si nici pana în ziua de azi nu au reparat ce trebuiau sa repare , specificând ca problema ca sare la accelerație maxima e kilometrajului mare "am abuzat de ea și e obosita asta timp de 1 an. Daia am si pus gaz ca fac km mulți nu ? Plus ca uitandu.ma prin acte au spus ca montează ce le.am cerut dar au montat piesele slabe la pret de cele scumpe ! Nu recomand !
Locații recomandate