/Arges/Service auto

Class Auto Consulting

Bulevardul Frații Golești 19B, Pitești 110174, România

Class Auto Consulting
Service auto
4.1
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVXM+H3 Pitești, România
+40 248 220 006
classauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dumitru Mihai
Dumitru Mihai2 ani în urmă
Sint profesioniști.,Baza materiala permite orice intervenție.Patronul este tare elegant în relație cu clienții!Succes mai Departe!
Gheorghe Radu
Gheorghe Radu2 ani în urmă
AM GASIT CEA CE AM CAUTAT
Dragos popescu
Dragos popescu4 ani în urmă
am luat o baterie de pe Dumbravei si mau trimis la Class auto pentru garantie. Am fost surprins sa constat ca o doamna e cea care face masuratorile. Am fost reticent la inceput, dar foarte impresionat pana la urma. mia explicat cum se fac masuratorile cu consumatori si fara, ce inseamna consumatori suplimentari si mia atras atentia ca masuratorile pentru garantie se fac din 6 in 6 luni (baiatul de pe Dumbravei nu imi zisese nimic).am vazut pe urma ca asa scrie si pe certificatul de garantie pe care mi l-au dat de pe Dumbravei, dar pe care nu l-as fi citit daca nu mi se atragea atentia. de asemenea, aveau si ei baterie ca cea pe care o cumparasem eu si era si mai ieftina ca pe Dumbravei.data viitoare o sa stiu!
Popa ionel
Popa ionel4 ani în urmă
Am cumparat de la ei anvelope de vara General Tire (am inteles ca sunt facute de Continental). Desi am fost putin reticent la inceput, intr-adevar le am de 3 ani si cred ca mai merg inca 3 ani cu ele, poate mai bine. Foarte bune! numai la ei am gasit in Pitesti marca asta. Voi lua si de iarna! Le recomand!
BOGDAN DUMINICA
BOGDAN DUMINICA4 ani în urmă
Angajati bine pregatiti, serviabili. Pot aduce la comanda orice reper! Mi-au adus un senzor turatie Chrysler Grand Voyager in conditiile in care, la magazinele la care am mai fost in pitesti toti ziceau ca nu aduc "asa ceva" si ma indrumau spre dezmembrari.
IONUT STOIAN
IONUT STOIAN4 ani în urmă
Multumit deplin de servicii. De fiecare data, in caz de nevoie, aplelez la ei. Au foarte multe piese pe stoc, nu astepti, ca la alte magazine sa ti le aduca intr-o ora sau a doua zi.
STEFAN MARINESCU
STEFAN MARINESCU4 ani în urmă
foarte buni, vand piese de calitate
George Catalin Barbu
George Catalin Barbu5 ani în urmă
Un magazin ok! Piese pentru toate mărcile auto!
Locații recomandate