/Arges/Service auto

Euro Tehno Group Pitesti - Dealer Volkswagen, SEAT, Service autorizat Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA

Bulevardul Petrochimiștilor Nr. 34, Pitești 110180, România

Euro Tehno Group Pitesti - Dealer Volkswagen, SEAT, Service autorizat Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA
Service auto
4.4
269 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RWF7+VQ Pitești, România
+40 248 607 400
eurotehnogroup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Bican
Nicolae Bican2 ani în urmă
Azi, am fost prezent a doua oară la această unitate service din cand am devenit posesor de Skoda ...nu a fost cazul vreunei probleme tehnice, doar o operațiune de intretinere periodica si anume schimbarea uleiului la servodirecție.
Totul a decurs conform așteptărilor...serviciu prompt și de calitate.
Interacțiunea a fost și de această dată cu același consilier service și anume, dl. Relu Angelescu, despre care nu pot spune decât ca este „the best !!”
Mihai Mihaita
Mihai Mihaita2 ani în urmă
Nici o stea nu merita..service de tot kkt.ul , 4300lei manopera !!! Amabilitatea lasa de dorit.
Preturi enorm de mari si calitatea reparatiei 0.
Asa ca nu va sfătuiesc sa alegeti service.ul asta !!!
Iar pentru cei care dau stele " recentii bune" stai dracu in banca voastra
Adrian Mihai Stoica
Adrian Mihai Stoica2 ani în urmă
Din punct de vedere tehnic locația este OK, dar ... atenție la clienți, este vară, este cald, unii clienți se îmbracă mai lejer, nu neapărat cu lucruri de firmă ....
Corneliu SLAVILA
Corneliu SLAVILA2 ani în urmă
Programare la 9:10, sosit la 9:05, prezentat la receptie si indrumat in zona service flote, 3 birouri toate ocupate cu clienti, ma asez si astept si astept... Angajatii sunt foarte prietenosi (cu alti clienti) aparent eu sunt invizibil. La 9:45 ma enervez cand al patrulea client este servit peste rand, sunt indrumat catre unul dintre cei trei, evident ocupat cu altcineva, iar astept...
Stefan Sovu
Stefan Sovu2 ani în urmă
Echipa profesionista, de ajutor si cu informatii disponibile mereu. Comunicare buna.
Mazilu Alexandru Stefan
Mazilu Alexandru Stefan2 ani în urmă
Ma interesa sa achizitionez o masina, dar sa nu poti testa inainte de achizitie este aberant.
In rest cei de la vanzari sunt ok.
Andrei Stefan
Andrei Stefan2 ani în urmă
In urmă cu 6 ani am mai realizat lucrari de mentenanta la ei si au fost ok, as putea spune chiar lucrări ample. Însă personalul s-a mai schimbat si nu sunt cei mai amabili. De aceasta dată am venit cu o cerință de verificare,in urma unei reparații nereușite in alt service, iar d-l. consilier service a inceput să urle la mine, ca el refuză categoric lucrarea, ca nu lucrează asa, ca reprezentanta nu lucrează după alte service-uri, etc.
Mi se pare aberant, nu e ca si cum as fi cerut un serviciu gratis si mi se pare total deplasata reactia d-lui. consilier.
Oare dumnealui ar vrea sa facă doar revizii si sa lucreze doar la masinile care se află in garanție!?
Romica Ilie
Romica Ilie2 ani în urmă
Am comandat și achitat un set de anvelope cu jante urmare a solicitării unei oferte de preț pe mail. Surprinză neplăcuta a apărut in momentul când am fost sa le ridic, am constatat ca ele erau cu aproximativ 600 RON mai ieftine in pliantele aflate la sediul dealerului. Bine-nțeles ca am cerut niște explicații care nu au fost relevante. Am acceptat pentru diferența de preț ca sa nu se complice ei sa îmi restituie suma, un hotel pt anvelope in compensare, pt care deși am cerut un document care sa ateste acest fapt nu a fost posibil spunându-mi ca nu e nevoie (!?). Azi când am avut programare sa le schimb a fost greu de explicat și demonstrat ca rotile mele sunt la ei și ca nu trebuie sa-mi factureze serviciul. Și asta nu e tot programat fiind la ora 8.40 am fost asigurat ca nu o sa dureaze mult schimbul si sa aștept. Era ora11.30 și mașina tot in curte era, moment in care cineva in sfârșit a luat mașina ca sa ii schimbe rotile și sa revină cu mașina gata după ca 15 min. Din nou nu am primit niște explicații plauzibile la întrebarea “Dacă am programare și operațiunea nu durează mai mult de 15 minute de ce trebuie sa aștept 3 ore?”
Locații recomandate