/Arad/Service auto

Electrician Auto

Strada Aviației 3, Arad, România

Electrician Auto
Service auto
4.3
128 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
672M+4X Arad, România
+40 722 979 328
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dascal Gheorghe
Dascal Gheorghe2 ani în urmă
Servire rapidă!
Curly John
Curly John2 ani în urmă
Cel mai mare hot si țepar!!!! Aveti mare grija cu acest service si "patron"! Am mers fara sa stim nimic despre "calitatea" serviciilor acestor nepriceputi, si pe langa preturi URIASE (schimb caseta directie cu una second gasita de ei 2500 lei +manopera 900 lei, pentru ca nu mai puteau tine masina desfacuta pe rampa...) Ne-am asumat pretul pentru ca aveam nevoie de masina, dar problema mai frumoasa a fost cand am ridicat masina: nu mai functiona faza lunga, stropitorile de parbriz, lumini de mers inapoi, proiectoare de ceata etc. Ne-am intors la el, au pus pe tester si au spus ca problemele erau dinainte sa mergem la service, si sa mai lasam masina sa mai desfaca sa "repare". Habar nu au ce fac acolo!!! Abia am rezolvat la un electrician priceput care a stiut sa descalcesca din computer, haosul facut de acesti "meseriasi"... pt tot, plus ca am cumparat o baterie noua, n.am primit absolut nici un bon sau factura. Poate cineva o sa vada acest mesaj si n-o sa regrete ca mine!
Edwina Karkus
Edwina Karkus2 ani în urmă
Niste hoti la drumul mare. Din pacate , am avut o experienta foarte neplacuta . Pentru schimbarea unei casete de directie am platit peste 4000 de lei. Si m-am ales si cu alte probleme. Nu recomand!
Lucica Unguru
Lucica Unguru2 ani în urmă
Nu ofera factură pe lucrarile efectuate.
Florian Cosma
Florian Cosma2 ani în urmă
Lucru mult de calitate îndoielnică.
I Paul Ema
I Paul Ema4 ani în urmă
Baietii sunt abili, insa nu prea au reusit sa rezolve adevarata problema. Nu merge se aprinde masina de la prima cheie, de abia de la a 3-a, cand e la rece si desi am platit 600 RON pentru rezolvarea electromotorului, tot asa s e comporta. Intr-adevar, cand merge, merge acum la sfert de cheie, dar problema ramane
Adelina Anghel
Adelina Anghel4 ani în urmă
Baieti super ok,corecti, foarte amabili si prompti in rezolvarea problemei. Am ajuns la ei dupa ce alte trei service-uri ne-au refuzat iar ei ne-au reparat masina in jumatate de ora! Va multumim!
Victor stir
Victor stir5 ani în urmă
Băieți ff buni,un pic scump da serviciile de calitate se plătesc recomand oamenii faini faini se merita calitate,si sunt de cuvânt cea ce contează ff mult te poți baza pe ei nu te lasa-n drum
Locații recomandate