/Arad/Service auto

SLM SERVICE SRL

lângă pod, DJ792 Ineu,Cronicar, Strada Ion Neculce Nr.27, 315300, România

SLM SERVICE SRL
Service auto
4.5
91 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CVH6+P6 Ineu, România
+40 721 515 323
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cornel - Dorel Micora
Cornel - Dorel Micora2 ani în urmă
Oameni fără caracter. De doi ani faci ITP la ei plătesc 200 lei deși un ITP este 120 lei și îmi ia bani și îmi cade itp-u.
Petru Stana
Petru Stana2 ani în urmă
A fost asa cum trebuie,prompti,amabili.
Mihai Luputi
Mihai Luputi2 ani în urmă
Service auto bine dotat, bine organizat și cu lucrători de calitate.
Tanya Sebi
Tanya Sebi2 ani în urmă
Am fost la service sa verifice dacă mai am freon în instalație deoarece nu mai ieșea aer rece, după ce a pus aparatul de testat clima pe masina și a scos tot fronul din instalație a constat ca are 551 mg (adică instalația era plina), a urmat sa reintroduca freonul în instalație și apoi sa îmi dea vestea ca ("poate e dus compresorul, poate e partea electrica de unde se pornește clima, ca îmi trebuie un electrician, etc") ... băiatul nu prea avea habar sa umble la aparatul de încărcat clima. Toate bune și frumoase, am stat tot timpul lângă masina sa vad ce scoate și cât și ce pune înapoi, ajung la recepție să platesc, acolo era patronul de la service, care ma incalta cu plata la freon deși era al meu din instalație, îi explic ca este din instalația mea și nu mi se pare normal sa îl plătesc la prețul de 40 lei/100mg, eventual constatarea făcută la clima, dar dansul, domnul patron găsește explicația: "pai sa știi ca freonul tău a fost scos pt ca era uzat și am pus altul nou de aceea trebuie platit" ... vad ca încearcă sa ma prosteasca asa ca îi cer bon pe bani și ma duc în alta parte la alt service. Băiatul care a operat la aparatul de verificat clima nici nu știa ca aparatul trebuie sa scoată bon cu cantitatea de freon scoasa/introdusa. Ce poți sa zici : asa patron, asa angajați!!!
Ioan Ardelean
Ioan Ardelean2 ani în urmă
Super Service... plus ca dacă ai și cunoștințe înăuntru.... se lucrează și peste program doar sa se rezolve problema....😉😉😉😉😉
Sorin Dinculeasa
Sorin Dinculeasa2 ani în urmă
Servicii de calitate, personal amabil si specializat ! Recomand cu drag serviciile lor.
Sorin Sirbu
Sorin Sirbu4 ani în urmă
Fugiti de ei ca de dracu, pompa de apa skimbata noua mi s-a gripat dupa 3000 de km pe autostrada la 1500 de km de casa, cine stie ce au pus ca aia numa pompa noua nu a fost, niste nenorociti, plus ca la montaj mi-au lasat nestrans un furtun la pompa de servo si mi-a curs tot uleiul in 50 de km, cand m-am intors s-au uitat si au zis ca e defecta si imi comandasera alta cu 1500 de lei, desi am insistat sa verifice ca sigur au lasat nestrans vreun furtun ca e imposibil sa ma duc la ei cu ea functionala si sa plec cu ea curgand, ei au tinut in continuare ca e sparta, am plecat de la ei si in 30 de secunde mi-am strans singur furtunul si nu a mai curs, ma faceau de alti 1500-2000 de lei, si am auzit de zeci de cazuri cum si-au batut jocau pus clientii sa schimbe piese bune si fireste ca la ei toate piesele desi le platesti la pret intreg trebuie sa le lasi si piesa "defecta" care de fapt nu e defectă si o pun dupaia pe alte masini de noua, astia merita dati in judecată si desfintati de acolo
Florica Mihoi
Florica Mihoi2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta din cate as fi putut avea vreodata.Preturi in nestire si o primire maxim dezgustatoare.Pacat de echipa mecanicilor care sunt oameni de nota 10 ***puteti vorbi despre distantare sociala daca dumneavoastra si angajati dumneavoastra ar fi purtat vreunul masca de protectie,despre ce vorbim?
Locații recomandate