/Arad/Service auto

LCA Automotive

Strada Csiki Gergely 3, Arad 310035, România

LCA Automotive
Service auto
4.5
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58C5+3M Arad, România
+40 357 408 262
huse.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Mihai Bej
Bogdan Mihai Bej2 ani în urmă
Am contactat această firmă pentru executarea huselor la autoturism. După ce îmi sunt gata revin cu poze.
Iulia Alexandru
Iulia Alexandru3 ani în urmă
Calitate foarte buna, lucrate impecabil, se potrivesc perfect si multumesc pentru atentia la detalii. Recomand cu mare drag. Nici nu se observa ca sunt huse, zici ca e tapiteria originala.
Marius Zaharia (Leutzul)
Marius Zaharia (Leutzul)4 ani în urmă
SUPER profesionisti si ATENTI cu clientii. Acum 4 ani am comandat la ei un set de huse pentru un Logan din 2005 si au fost perfecte husele. Anul acesta am comandat un set pentru un Duster 2019 si am stabilit ca tetiera mijloc spate sa fie alta culoare decat restul tetierelor, dar cand a venit pachetul nu a fost cum am cerut. Vineri am sunat la ei sa le spun acest aspect si dupa ce si-au cerut scuze pentru eroare, au promis ca in cel mai scurt timp imi vor trimite ce am cerut. Marti am primit pachetul. Foarte EFICIENTI, rar mai gasesti astfel de oameni.
Adrian Attila Molnar
Adrian Attila Molnar4 ani în urmă
Oameni prietenoşi, amabili, profesionişti şi punctuali. Am primit huse de o calitate ireproşabilă, zici că e tapițeria originală.
Firmă serioasă, lucrează numai cu materiale de calitate, montaj rapid şi precis.
Bravo întregii echipe pentru munca deosebită şi calitativă!🤗
Iar prețul?
Da, husele chiar au preț rezonabil.👍
Recomand cu căldură husele de la LCA Automotive Arad, produc pentru foarte multe mărci şi modele de autoturisme.
Neli Linda
Neli Linda4 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere husele auto, HUSE.RO, calitatea materialelor fff bună, au o ținută extraordinară. Personalul f amabil și profesionist. BMW X1, model 2016
BOGDAN ASAVOAE
BOGDAN ASAVOAE2 ani în urmă
Am comandat set 7 huse Renault Espace IV 2010 (n-am gasit pe nicaieri in doua luni de cautare ), masina are 2 locuri in fata cu cotiere si 5 scuane mobile in spate. le-am personalizat exact cum am vrut pe cusatura si laterale si sezut. Am asteptat 2 saptamani pana le-am primit dar m-au instiintat ca va dura atat, nu am platit nimic in avans, firma foarte serioasa dpmdv. Cine vrea huse de calitate pentru masina RECOMAND!! material de calitate (nu china sau plasa de tantari) cusaturi perfecta, nota 10 ,felicitari
TRAIAN DRAGOS
TRAIAN DRAGOS2 ani în urmă
Am primit huse pentru Ford Ecosport, pe comanda 22302/17.08.2020, am reusit cu greu sa montez husele pe scaunele din fata. Ca forma se potrivesc, dar sistemul de prindere este dezastruos. La scaunele din fata numai 2 inchizatori pot fi folosite din 7. Snurul nu ajunge sa fie legat in spatele scaunului, a trebuit sa folosesc niste cleme. Urmeaza sa montez husele si pe bancheta din spate, sa vad ce surprize voi avea. Concluzia ca trbuia sa iau huse universale la jumate de pret.
Stefan Oprea
Stefan Oprea2 ani în urmă
Pe langa faptul că au venit mai repede , sunt foarte mulțumit de calitate , se potrivesc perfect cu modelul
va mulțumesc !
RECOMAND
Locații recomandate