/Arad/Service auto

Vulcanizare Arad

Calea Timișorii 100, Arad 310227, România

Vulcanizare Arad
Service auto
4.8
186 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
48XC+6C Arad, România
+40 723 308 641
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Miron Corneliu
Miron Corneliu4 ani în urmă
Băieți de treabă. S-au mișcat foarte rapid. Prețuri accesibile. BRAVO.
Radu Polis
Radu Polis4 ani în urmă
Foarte operativi, baieti harnici. Singura "problema", uneori chiar si cu programare trebuie sa astepti 20-30 minute. Preturile pentru serviciile oferite sunt decente, iar patronul foarte activ si prezent intre angajati. In ciuda timpului de asteptare ... o sa revin in continuare la ei pentru calitatea a ceea ce fac!
Tiberiu-Emil Miti
Tiberiu-Emil Miti4 ani în urmă
Este vulcanizare unde nimic nu e la voia întâmplării. Băieții de acolo își fac impecabil treaba. De la demontarea de pe mașină janta este prelucrata, îndreptată dacă e cazul, curățată, echilibrata, se schimba valva... servicii impecabile. Tot de aici puteți achiziționa anvelope, vi se pot vopsi jantele cu pulbere electrostatica și apoi uniformizare în cuptor. Singura vulcanizare din Arad unde nu gasesti ce sa bagi de vina. Recomand.
Greti Maglas
Greti Maglas4 ani în urmă
Ni s-a spus ca sunt buni, lucreaza de calitate. Asa o fi. Dar daca nu au chef de tine si te trimit de la unul la altul si iti vorbesc nepoliticos, parca iti piere cheful de a mai testa calitatea muncii lor.
Daca astia sunt cei mai buni meseriasi din Arad... cam nasol de orasul asta...
Florin Bica
Florin Bica4 ani în urmă
Servicii excelente și servire prompta. Una din cele mai bune vulcanizare din oraș. Orice problema se poate remedia aici.
Cristian Meches
Cristian Meches4 ani în urmă
Foarte buni si priceputi! Singura parte nasoala cand cineva e bun, e ca sunt foarte cautati ceea ce inseamna ca dureaza un pic pana termina treaba, dar se merita asteptarea.
Gabi D
Gabi D2 ani în urmă
Calitate,profesionalism,prețuri foarte decente singurul minus ca ,,patronul" își prea da cu părerea prea mult!În rest totul este foarte ok din punctul meu de vedere și angajații sunt de bun simț!
C C
C C2 ani în urmă
Sambata dimineata, unitate deschisa, cu 3 oameni activi. Au rezolvat o pana complexa in mai puțin de jumătate de ora. 35 de lei.
Locații recomandate