/Arad/Service auto

Verbiță Truck

Calea Aurel Vlaicu 282/2-3, Arad 310375, România

Verbiță Truck
Service auto
3.9
86 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
672H+JX Arad, România
+40 257 348 742
verbitatruck.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Haasz Ulise
Haasz Ulise2 ani în urmă
Oameni de o super calitate. Recomand
Augustin Plamadeala
Augustin Plamadeala2 ani în urmă
Am avut unele probleme la direcție pe drum, m-am oprit în serviceul Verbiță Truck din Arad. Mi s-au rezolvat problemele dar, cum se întâmplă des, domnul inspector mi-a găsit și alte probleme de ordin mecanic, probleme ce țineau de siguranță. M-a chemat și mi le-a arătat, rămânând decizia mea dacă doresc să fie remediate sau nu. Am văzut despre ce este vorba, într-adevăr, dacă nu le remediam riscam să am alte probleme mai grave în viitorul apropiat. Mecanicii de aici chiar își cunosc meseria și mi-au rezolvat camionul într-un timp bun, aș zice, și la un preț normal. Am primit și un mic discount. Recomand Verbiță Truck Arad pentru orice probleme aveți la mașină.
Mădălin Robete
Mădălin Robete2 ani în urmă
Am fost la revizie, schimbat rulment față, plăcuțe și discuri pe față, ulei, filtre, plăcute pe spate, cablu frână de mână. Intrat cu mașina la ora 08:30 în hală și am ieșit la ora 15:30😡😡. Piesele pe care le-au înlocuit nici nu le-am văzut, mergi pe cuvântul lor, dar după 7 zile sa ți se blocheze roțile pe față nu mai este ok🤬🤬🤬, cu mașina ieșită din revizie de la ei. Oare garanția lucrării este de 7 zile? Domnul de acolo spune hai ca îți fac o oferta pt toată lucrarea și a uitat, nici nu mai spun ca au încasat banii pt 6 l ulei, în motor întra 5.5l, o jumătate de litru bănuiesc ca a rămas plătită pt următorul schimb...
Ion Pascu
Ion Pascu2 ani în urmă
M-au uimit cu profesionalismul de care au dat dovadă. Am fost cu camionul pentru revizie, ITP și alte probleme minore. Totul s-a rezolvat fără nicio problemă și în timp record. Prețuri accesibile. Recomand Verbiță Truck din Arad pentru tot ce înseamnă întreținere autovehicule.
Scrpcc Nelu
Scrpcc Nelu2 ani în urmă
Am fost de curând la Verbiță Truck pentru ITP și probleme la tahograf. Inspectorul s-a purtat foarte frumos, știe să vorbească cu clienții și mi-a rezolvat toate problemele în timp record. Personal sunt foarte mulțumit și recomand cu drag firma Verbiță Truck din Arad.
Stefan Cretu
Stefan Cretu3 ani în urmă
Am fost sa fac inspecția la tahograf și domnul inspector după 30 min nu știu ce a făcut dar mi-a spus că tahograful nu se mai aprinde și a venit cu varianta ca are altul pe stoc la 3850 RON. Feriți-vă cât puteți sa nu pățiți ca mine. Sunt multe firme în Arad mai competente.
Peter Viszhanyo
Peter Viszhanyo4 ani în urmă
MARE ATENTIE la suma de pe oferta fata de cea de pe factura finala -- de obicei un plus de 20% - 30%. De asemenea lucrari facturate si schimb de piese care nu au fost cerute de client. In final o experienta cat se poate de NEGATIVA.
Letovschi Andrei
Letovschi Andrei2 ani în urmă
Cam aroganți și lenți baietii
Locații recomandate