/Arad/Service auto

SC Mercom SRL

Strada Ostașului 26, Arad, România

SC Mercom SRL
Service auto
4.2
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
48RG+33 Arad, România
+40 726 174 156
mercom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalina Sovaila
Catalina Sovaila2 ani în urmă
Promptitudine si profesionalism. Totul la superlativ. Am doar pro-uri si nici un contra. Am avut niste belele destul de mari cu masina intr-un drum de vreo 2000 km. Am avut noroc sa se strice langa Arad si sa ajungem la acest service.
Recomand cu incredere. As da mai multe stele, dar maximul e de 5.
Multumim inca o data pentru ajutor!
Marius vintan
Marius vintan2 ani în urmă
Promptitudine și profesionalism. Am fost programat la ora 9, și la 8,30 cineva se ocupa deja de mașina mea. Oameni primitori și atenți, transparență și explicații la rezolvarea problemelor. Am mers din Alba Iulia dimineața și m-am întors în aceeași zi cu ea reparată. Probleme la blocul hidraulic de la cutie.
Bogdan Mos
Bogdan Mos2 ani în urmă
E adevarat ca nu cititi un raport de diagnoza (cu care vine clientul), pentru a interpreta daca indica o problem la cutie sau nu, decat pe bani?
Corneliu Muresan
Corneliu Muresan5 ani în urmă
Service f bun pt cutiile de viteza. Se merita drumul pana la Arad!
Marius Moroianu
Marius Moroianu2 ani în urmă
Neseriosi!!! Am optat sa reconditionez complet cutia la ei in urma unei scurgeri de ulei pe la capacul de la ambreaj si dupa reconditionat (12000 RON Piese + 2400 RON manopera) apare alta scurgere de ulei pe la semeringul de planetara dreapta, am mers la ei si l au inlocuit dar la fel dupa aproximativ 20000 km a aparut din nou in conditiile in care mi au garantat 200000 km fara interventie, i am sunat pentru remedierea problemei pe garantie si de aici au aparut amanarile, ca nu este seful de atelier, nu au mai raspuns la telefon o perioda pana le am scris ca ii dau in judecata, atunci au raspuns la telefon si au dat o abureala ca se face condens si ca nu este scurgere dar pt remedierea problemei nimic.
In concluzie NU RECOMAND!!!
Toni is traveling
Toni is traveling2 ani în urmă
Puțin cam scump pentru o simplă constatare (care nu a fost folositoare, am ajuns în altă parte unde am luat-o de la 0 și nu a fost relevantă constatarea lor. Ce-i drept nu era problema de cutie de viteză). Dar oricum foarte amabili si profesionali angajații, deși am avut de așteptat mai mult decât ar fi trebuit
Catalin C
Catalin C2 ani în urmă
Grija mare la acesti pretinsi specialisti. Pretind ca stiu sa rezolve problema si ca schimba piesele in cutie, dar ma indoiesc. Dupa 15.000 lei cheltuiti cu ei, cutia 8HP functioneaza chiar mai rau decat inainte sa ajung la ei, mi-a aparut o bataie la schimbatul din D in R si invers. Transparenta 0, nu vezi piesele care spun ca le-au schimbat, eu cred ca nu au schimbat tot ce au spus. Pe partea de software sunt habarnisti rau si la cutiile moderne e foarte important sa se priceapa. Repet, atentie mare! Cititi cu atentie si conditiile din contract, doar clientul isi asuma responsabilitatea. Daca nu va convin, cautati alt service. Nu recomand!
Dan L.
Dan L.2 ani în urmă
Toyota Verso 2011, diesel, 7 locuri, cutie automată defectată în septembrie 2019. După căutări de service-uri, am trimis mașina în noiembrie pe platformă la Arad. Mi s-a spus la telefon că mă va costa între 2000 și 2500 de euro și va dura 2-3 săptămâni. Am crezut. Aveam și alte mașini cu ce să circul. Partea bună e că reparația s-a făcut impecabil, scriu acum după ce am făcut peste 10000 de km cu cutia reparată și după ce am făcut săptămâna asta și Transalpina și Transfăgărășanul. Nu este nici o diferență față de cum era înainte, mașina merge la fel. Deci partea de profesionalism e la mare înălțime. Apoi prețul, a fost în jur de 2000 de euro, cu factură, tot, deviz cu piesă cu piesă și manoperă. S-a respectat ce s-a promis. Eu nici n-am fost la Arad, am adus mașina tot cu platforma la Cluj. Singurul minus este timpul de execuție care nu s-a respectat, nu mai știu exact, dar a fost mai mult de 2-3 luni, nu săptămâni. Era bine dacă știam înainte. Așa că partea de profesionalism e de nota 10, la partea de comunicare mai e de îmbunătățit. Am scris ca să fie de folos și clienților și celor de la Mercom.
Locații recomandate