/Timis/Scoala

Bazin Înot

Calea Circumvalațiunii 50B, Timișoara 300254, România

Bazin Înot
Scoala
4.3
368 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q67C+PP Timișoara, România
css1-timisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luciano V. TM
Luciano V. TM2 ani în urmă
Tin degeaba vreo 10 locuri de parcare 'rezervate' desi nu sunt folosite, iar in weekend ar putea fi utilizate de catre cei din zona. De asemenea, 2 sau 3 masini sunt parcate non-stop pe acele locuri desi nu sunt angajati ai bazinului.
Dumitru Ionescu
Dumitru Ionescu2 ani în urmă
Nu le-au ajuns banii sa finalizeze măcar tavanele? Nu știu nici angajații mail-ului unde se afla bazinul. Indicatoarele către locație lipsesc cu desăvârșire. Întrați în rândul celorlalți, ce Doamne iartă-mă! Încă ceva: de când se plătesc prosoapele fără bon fiscal!?
Iuliana Kis
Iuliana Kis4 ani în urmă
Apa e curată și are temperatura optimă, cea de la dușuri e uneori mai rece, mai ales pentru cap. Sala e curată, vestiarele sunt de asemenea curate. Dacă ușile de la toalete n-ar trebui să stea proptite cu mâna, totul ar fi aproape perfect. Profesorii sunt amabili și disponibili la orice solicitare.
Victor baerle
Victor baerle4 ani în urmă
Bazinul e superb, apa e incalzita optimal, e curata si limpede. Antrenorii sunt amabili . Pentru incepatori sunt prevazute felurite dispozitive plutitoare, iqr pentru avansați- culoare suficient de late si cu adancirea de la 1,5 la peste 2 metri. Recomand cu incredere si abia astept urmatoarea vizita
Artemis Trofin
Artemis Trofin4 ani în urmă
Buna seara,
Mă poate ajuta si pe mine cineva cu un nr de telefon de bazin? Sau cel putin cu un sfat cum as putea sa obtin unele informatii legate de pret/program/etc?
Va multumesc anticipat!
Cristian Mercea
Cristian Mercea5 ani în urmă
Bazin pt copii sa invete sa inoate. Aglomerat, se poate umbla la management si reguli de functionare. Cel putin sa puna un anunt cu inchideti usa pt ca sunt apartinatori giboni care dupa ce au terminat treaba acolo lasa tot deschis de parca numai ei conteaza.Sa nu faca din spatiul destinat copiilor propriul loc de stat jos de parca sunt handi locomotori.
Anfy Games
Anfy Games5 ani în urmă
Apa curata, destula liniste, oameni is formali, dar apa o fost cam rece (23 c) dupa incalzine m-am obisnuit, oricum merita.
Giuseppe Zsori
Giuseppe Zsori2 ani în urmă
Sala de sport pt copiii.
Locații recomandate