/Timis/Scoala

Red Motor Timisoara

Hala 1, Strada Ovidiu Cotruș 30, Timișoara 300514, România

Red Motor Timisoara
Scoala
4.7
949 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P58Q+4X Timișoara, România
+40 724 338 387
redmotor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Sâmbătă: 15–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Valentin Borcea
Valentin Borcea2 ani în urmă
Mi-a plăcut totul: de la programare, înscriere, echipare, instructaj, disciplina, pana la modul de desfășurare a cursei.
Mi-aș permite o recomandare privind îmbunătățirea instructajului pe TV, a fi completat cu date tehnice despre cart și previzualizare a traseului de parcurs.
Multumesc pentru momentele oferite.
Caius G
Caius G2 ani în urmă
Superrr. Daca vin rude în vizită merita sa vii la distracție cu ele
Prangate Ilie
Prangate Ilie2 ani în urmă
Pista frumoasa, dezinfectie dupa fiecare cursa, preturi ok si personal dragut
Mihail-Raul Ignea
Mihail-Raul Ignea2 ani în urmă
Am avut o experiență foarte placută la Red Motor, noua locație are un circuit tehnic foarte bine amenajat. Karturile sunt de altfel foarte bune, în cazul în care ești pentru prima dată, cum am fost eu, ai impresia că volanul se mișcă foarte greu, dar te obișnuiești în cursă.
Personalul este foarte amabil.
Am acordat doar 4 stele deoarece timpul de calificări pentru cursa de tip Grand Prix a fost foarte scurt. Cronometrul a început imediat ce a plecat primul dintr-un șir indian, iar până să plece ultimul, timpul a fost insuficient încât să acoperi măcar 4 ture(Asta dacă nu ești familiarizat cu circuitul). Consider că un tur de acomodare + cu o distanță între karturi, iar cronometrul să pornească din momentul în care primul traversează linia de finish ar fi o soluție optimă pentru o sesiune de calificări mai competitivă.
De altfel, semnalizările în caz de incident de cursă pot uneori să fie greu de observat, aprinderea mai multor leduri în acest caz poate să fie o soluție ok.
În concluzie, îmi doresc să revin pe acest circuit, este foarte distractiv impreună cu prietenii.
Florin Coca
Florin Coca2 ani în urmă
Incep prin a spune ca pista este mult prea scurta (vechea locatie avea pista mult mai lunga) si foarte ingusta (este extrem de greu de facut depasiri). In rest totul este spectaculos (karturi foarte bune, pista are un pasaj de urcat/coborat foarte frumos, sistem monitorizare performante excelent, locatie care arata foarte bine). Sper sa puteti face pista mai lunga (cineva spunea ceva de o posibila extindere in afara incintei). Mai multe stele dupa ce vom avea o pista mai lunga!
Sabor Kassero
Sabor Kassero2 ani în urmă
Am ajuns de 1 iunie, cu un sfert de ora inainte de deschidere. Si surpriza: era deja deschis. Nu am inteles de ce, dat fiind va sunasem inainte sa confirm la ce ora SA fim acolo. Era un caos total, multi parinti care se impingeau sa inscrie copiii la cursa, o doamna la receptie care ridica vocea la toti... Prima impresie a fost clara: lipsa de organizare. In ceea ce priveste pista, este foarte frumos amenajata, dar regulile nu se respecta. Au fost copii la volan, care au scos alti copii dé pe pista, din cauza vitezei, pur si simplu zburau, si nu au fost nici macar avertizati sa incetineasca. Decí, ca spatiu, fiul meu s-a distrat de minune, ca organizare, mai au mult de lucrat.
Sorin Petrica
Sorin Petrica2 ani în urmă
Noua locatie este de nota 10 si din punctul meu de vedere cea mai buna din zona de Vest a tarii, daca nu si din Romania, ma refer ca si pista de karting indoor.Noile masini de curse(karturi) achizitionate sunt de cea mai buna calitate, iar partea de circuit impreuna cu sistemele de siguranta si personalul aferent vin sa demonstreze ca si in Romania se pot realiza lucruri de calitate la nivelul care se intalneste si in Vest.Recomand tuturor iubitorilor de adrenalina, adulti si copiii, acest circuit din Timisoara.
Alexandru Ungureanu
Alexandru Ungureanu2 ani în urmă
Am fost cu niste prieteni recent si pentru ca eram doar 4, ne-au cuplat cu un alt grup de 5. Din pacate, cei din grupul de 5 au fost exagerat de competitivi. Pe langa ca s-au ciocnit intre ei constant, ne-au implicat si pe noi in prostiile lor. O persoana din grupul nostru s-a ales cu o contuzie iar alta doar cu vanatai. Nu inteleg de ce tolereaza un astfel de comportament.
Locații recomandate