/Sibiu/Scoala

Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu

Strada Revoluției 3-5, Sibiu 550170, România

Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu
Scoala
4.5
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5Q3+RP Sibiu, România
+40 269 432 990
armyacademy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iulian cretu
Iulian cretu2 ani în urmă
Este locul meu de muncă
SANDU PAVEL VIOREL
SANDU PAVEL VIOREL2 ani în urmă
Trădători de tara
Adriana Copandean
Adriana Copandean2 ani în urmă
Dezamăgire totala. Se întra pe pile. Cum se poate sa pici un elev cu un punctaj foarte bun aproape 10, să-l pici la proba sportiva ca la cei 2 km nu a scos timpul exact. Un contabil nu cred ca aleargă cu hârtiile pe câmp. Interese peste tot. Rușine! Sa între alții cu nota 5,Cred ca nu aveți nevoie de oameni pregatiti doar de oameni slab pregătiți.
Ioan-Viorel Olteanu
Ioan-Viorel Olteanu2 ani în urmă
Am așteptat absolventul în stradă 5 ore după terminarea festivității de absolvire, fiindcă domn' ministru a vrut să bea o cupă de șampanie cu ei!
Aceeași nesimțire față de părinții bătrâni care și-au dat odraslele în slujba țării că și cea arătată poporului român!
5 ORE IN STRADĂ,IN SOARE, FĂRĂ SCAUNE SAU APĂ!
HALAL ORGANIZARE,BINE CĂ AȚI AVUT VOI ȘAMPANIE!
BSB SPRO
BSB SPRO4 ani în urmă
Poligonul din Poplaca Sibiu,face zgomot mare cu antrenamente ale armatei cu arme si bombe zi/noapte.Sperie si deranjaza localnicii din 3 cartiere,plus gradina zoologica provocanduu-le anxietate animalelor.Fac trageri de noapte si la orele 2-3,5 dimineata .Mai nou au un generator de curent ce se aude fara intrerupere de pe la ora 20 vara,se aude pana la magazinul Metro si Sura Mica.Tot ce primim localnicii este ignor total din partea armatei,politiei si primariei Sibiu.Inchideti gemurile si sufocati-va de caldura ca ei sunt armata si fara griji,fac ce vor.Sa nu uitam ca in 2017 un localnic a fost ranit ,impuscat din gresala de armata,chiar in jurul poligonului Poplaca Sibiu.Armatei ii place sa faca turism in orase tutistice facand zgomot doar si nu armata,toate pe banii romanilor, fie si trupe de la Nato; vin in vizita si distractii zgomotoase.
Recomand sa faca antrenamente nu la 3km de Sibiu ci poate la 30-300 km de Sibiu sau orice alta localitate locuita de localnici pasnici si fara razboi.
IACOB VIOREL
IACOB VIOREL5 ani în urmă
Nostalgia își spune cuvântul când este vorba de instituțiile de învățământ superior ale armatei. Amintiri frumoase, întâlniri la 5 ani cu foștii colegi și cu parte din foștii comandanți și profesori, ca după 40 de ani de la absolvire. A fost,este și va fi de elită învățământul militar.
Emil Alexe
Emil Alexe6 ani în urmă
Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu " din Sibiu este o instituție de învățământ superior militar, în cadrul căreia se pregătesc viitorii ofițeri ai Armatei României.
Spottyz 74
Spottyz 742 ani în urmă
Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu”, continuatoarea traditiilor educationale si institutionale a primei scoli militare de ofiteri din Romania, este institutia de invatamant militar superior integrata in sistemul national de invatamant, cu autonomie universitara garantata prin lege si cu personalitate juridica. De asemenea, este abilitata sa organizeze si sa desfasoare programe de studii universitare, destinate formarii ofiterilor de comanda pentru Fortele Terestre ale Armatei Romaniei si pentru alti beneficiari din sistemul national de aparare, ordine publica si siguranta nationala.

Misiunea Academiei Fortelor Terestre, ca universitate de educatie si cercetare stiintifica, este de formare initiala si continua, la nivel universitar si postuniversitar, a ofiterilor pentru toate armele si specialitatile militare apartinand Fortelor Terestre, precum si a specialistilor militari si civili pentru alti beneficiari interni si externi, potrivit protocoalelor si contractelor incheiate. In domeniul de cercetare stiintifica academia are misiunea de a dezvolta, inova si transfera tehnologic, prin creatie individuala si colectiva, in domeniul stiintelor, precum si valorificarea si diseminarea rezultatelor acestora.

Cu un management universitar adecvat, fundamentat pe principiul alocarii resurselor in raport cu prioritatile si necesitatile reale de dezvoltare institutionala, cu o colaborare eficienta cu membrii comunitatii academice in luarea deciziilor si consultarea periodica a studentilor, si cu un colectiv de cadre didactice universitare si instructori militari foarte bine pregatiti, Academia Fortelor Terestre este o institutie puternica, capabila sa anticipeze schimbarile si sa ofere o educatie de inalta calitate centrata pe student.
Locații recomandate