/Mures/Scoala

Școala Gimnazială din Sântandrei

Miercurea Nirajului 547410, România

Școala Gimnazială din Sântandrei
Scoala
5
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
GRQ8+6P Miercurea Nirajului, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Levente Varga
Levente Varga2 ani în urmă
Izsakhár Efraim
Izsakhár Efraim6 ani în urmă
(Tradus de Google) Școala elementară de pe Șoseaua Andrásfalvi din Nyárádszereda a fost reconstruită și extinsă, astfel încât să existe încă unsprezece săli de clasă și laboratoare, un amfiteatru și un hol imens. Scopul proiectului este de a moderniza infrastructura educațională, de a asigura accesul egal la oportunități de educație de calitate, de a reduce decalajul digital dintre oraș și sat și de a asigura integrarea în economia cunoașterii.

În cadrul programului operațional regional, Uniunea Europeană a sprijinit proiectul de extindere și renovare a școlilor elementare din Șoseaua Andrásfalvi din Székelymoson, Kisszentlőrinc și Nyárádszereda prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Valoarea totală a proiectului de aproape trei ani este de 7,75 milioane lei, din care 5,37 milioane Rs și 1,6 milioane Rs sunt autofinanțate de municipalitatea din Nyárádszereda. (Vásárhelyi Hírlap)

(Original)
A nyárádszeredai Andrásfalvi úton levő elemi iskolát átépítették, kibővítették, így itt további tizenegy tanterem és szaklaboratórium, egy amfiteátrum és hatalmas aula áll a tanulók rendelkezésére. A projekt célja az oktatási infrastruktúra korszerűsítése, a minőségi oktatási lehetőségek egyenlő esélyének biztosítása, a város és falu közötti digitális különbségek csökkentése, a tudásalapú gazdaságba való bekapcsolódás biztosítása.

A székelymosoni, kisszentlőrinci és Nyárádszeredában az Andrásfalvi úti elemi iskolák kibővítését és felújítását célzó projektet a Regionális Operatív Program keretében az Európai Unió támogatta az Európai Regionális Fejlesztési Alap révén. A közel három éves projekt teljes értéke 7,75 millió lej, ebből 5,37 millió támogatás, míg 1,6 millió lej a nyárádszeredai önkormányzat önrésze. (Vásárhelyi Hírlap)
Csaba
Csaba6 ani în urmă
(Tradus de Google) starea școlii primare de artă din zonă.

(Original)
A térség legkorszerűbb általános iskolája.
Locații recomandate