/Mures/Scoala

Școala Gimnazială „Zaharia Boiu”

Strada Trandafirilor 3, Sighișoara, România

Școala Gimnazială „Zaharia Boiu”
Scoala
4.8
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
6RJC+R3 Sighișoara, România
+40 265 775 438
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mariana tamas
Mariana tamas4 ani în urmă
Este o scoala moderna, cu invatamant de calitate. Elevii au rezultate foarte bune. Profesorii sunt toti calificati, cu gradu I in invatamant, cu vocatie si cu daruire. Scoala este angrenata in foarte multe proiecte educationale, pe teme cat mai diverse: de mediu, de siguranta, stil de viata sanatos,etc. Din 2008 are statut international de EcoSchools si Steag Verde. Din 2011 implementeaza un parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii Romania, pentru copii cu parinti plecati la munca in strainatate, numit "Crestem Impreuna".
Absolventii scolii sunt oameni realizati profesional, aducand bucurie dascalilor care i-au educat si care au investit in ei un stop din sufletul lor.
Scoala are integrat si invatamant vocational sportiv, disciplinele handbal si atletism. O parte din absolventii claselor sportive au ajuns campioni nationali. Cultura organizationala este puternica, Scoala Gimnaziala " Zaharia Boiu" fiind considerata de toti care i-au trecut pragul o scoala de suflet, o scoala a viitorului.
Razvan Rujoi
Razvan Rujoi6 ani în urmă
O scoala bună.
Păcat de profesoara de matematică, care este si director si nu isi face datoria de dascăl așa cum trebuie.
Daniela Gliga
Daniela Gliga6 ani în urmă
Cum adică numai frumos? E cea mai bună școală din sighișoara și sunt și elevă la școala respectivă ,iubesc școala asta ,cred că ar trebui să o vizitați și să o admirați .
Adrian Andrei
Adrian Andrei7 ani în urmă
Locații recomandate