/Ilfov/Scoala

Liceul Teoretic 'Mark Twain'

Strada Erou Iancu Nicolae 89-93, Voluntari 077190, România

Liceul Teoretic 'Mark Twain'
Scoala
4.6
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G479+J9 Voluntari, România
+40 724 000 900
marktwainschool.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela Frunzeanu
Mirela Frunzeanu2 ani în urmă
Liceul ”Mark Twain International School” are standarde academice ridicate și promovează internaționalismul, multiculturalitatea, libertatea de exprimare și colaborarea. Elevii învață să aprecieze perspectivele multiple, să fie responsabili față de propriile acțiuni și față de comunitate și ajung să își dorească să contribuie la bunăstarea societății și a planetei.
Ovidiu baran
Ovidiu baran2 ani în urmă
Din prima zi in care am intrat in Senior Campus, am simtit ca aici este scoala pe care mi-am dorit-o intotdeauna! MTIS este familia mea, dar si a fiecarui elev care a deschis sau va deschide poarta spre acest univers cu traditie, in care s-au reunit spiritul academic si dorinta de a fi un om care nu doar se pregateste pentru lumea cea mare, ci, inainte de toate, un om autentic, plin de emotii, de compasiune, curajos, onest, idealist si in stare sa infrunte provocarile societatii de astazi. De aici elevii pleaca cu amintiri frumoase si se intorc mereu aici fericiti, ca acasa, iar acesta este cel mai important lucru atunci cand vorbim despre adevarata educație.
Alexandra Feig
Alexandra Feig2 ani în urmă
Aceasta este școala pe care am ales-o pentru copilul nostru, având toată încrederea ca este o decizie înțeleaptă. I-am încredințat-o pe micuța noastră la 2 ani și jumătate, iar ea s-a dezvoltat minunat alături de oameni calzi și profesioniști, într-un sistem de educație modern, ancorat extrem de bine atât în sisteme cu tradiție, de succes din întreaga lume, cât și în sistemul național de învățământ.La cel din urmă nu am vrut să renunțăm niciodată. Suntem conștienți de sincopele lui, dar în același timp îi recunoaștem meritele.
Am ales să rămânem în România pentru că sistemul de învățământ la care avea acces copilul nostru nu era mai prejos de cel din Germania, Austria sau Elveția. Am primit totul, acasă, în România!
Mulțumim, Mark Twain International School!
Succes și inspirație în continuare!
Georgeta Dobre
Georgeta Dobre2 ani în urmă
O școală particulară internationala acredita Ministerul Educației, dar si curriculum IBO, cadre didactice dedicate și elevi minunati! Recomand!
Nicoleta Deaconu
Nicoleta Deaconu2 ani în urmă
O scoala foarte buna! Scoala acreditata national si international, care are la baza educatia centrata pe elev si nevoile acestuia.Recomand!
Paul Veres
Paul Veres2 ani în urmă
O scoala minunata. Profesorii dulci si directori inteligenti! Scoala aceasta ma invatat ce inseamna cu adevarat rabdarea si prietenia. Copii sunt prietenosi! Si de acea mi am facut multi prieteni! Hai Mark Twain International School!
Robert Dragnea
Robert Dragnea2 ani în urmă
Eu sunt la aceasta scoala de la gradinita si pot spune ca este o scoala super in care toata lumea invata multe prin a ne distra, a ne straduii si a fi creativi!!!
Eu una, am invatat foarte multe lucruri si mi-am facut multi prieteni noi!
Chiar recomand aceasta scoala deoarece este perfecta si deabia astept sa incepem din nou scoala!!!
Mariana Ciobanu
Mariana Ciobanu2 ani în urmă
Profesori extraordinari si copii minunati!
Locații recomandate