/Gorj/Scoala

Scoala Primara Ruget

DC29, Ruget, România

Scoala
3.7
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
2Q87+MM Ruget, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Oof
Oof2 ani în urmă
Salut. Am primit calculatorul pe data de 20. Iulie 2020. Ce pot sa zic despre el. Este un pc foarte bun pentru cei care ze joaca jocuri mai vechi gen need for speed underground 2, cs 1.6 si altele. Mie îmi rulează gta 5 cu 35 fps la detali minime
Deci atenți minime nu low.
Cs 1.6 merge cuu 70fps iar nfs underground 2 rulează cu 67 fps la detali hight nu very hight. Are un aspect foarte plăcut, aee foarte mult spațiu 8 GB și îmi încap foarte multe chestii pe el. Nu lam luat neapărat pt jocuri dar și pentru școală. Vorbesc pe watsapp în loc de telefon..
TASTATURA: Eu am a vut tastatura mea proprie dar cei de la digital computer au fost foarte amabili și miau trimis un kit de tastatura și mouse. Mausa are un aspect ff frumos și la atingere se simte ca o tastatura de gaming. Butoanele se apasă foarte ușor fără sa apeși tu foarte tare. MOUSE: Am avut și propriul meu mouse mai pe scurta am avut eu tastatura și mouse dar cum am spus și mai sus cei de la digital computer miau dat un kit de mouse și tastatura. Mausul este foarte ușor și foarte manevrabil. Se mișcă exact cum trebuie și nu are nici un fel de problema. Ce pot sa zic mai mult despre acest calculator este ca este cel mai excelent calculator de pe piața iar la acești bani merita cumpărat.
Digital computer nota 10.
Boncdd. 2u Ionut
Boncdd. 2u Ionut4 ani în urmă
Cea mai buna scoala
Paula Romina
Paula Romina5 ani în urmă
Locații recomandate