/Cluj/Scoala

Coparentis

Bulevardul 21 Decembrie 1989 63, Cluj-Napoca 400124, România

Coparentis
Scoala
5
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
QJG2+3G Cluj-Napoca, România
+40 748 157 975
coparentis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Borza
Adrian Borza7 ani în urmă
In cazul in care sunteti in cautarea unei bone cu experienta in Cluj, va recomandam agentia Coparentis. Noi am angajat cu ajutorul lor o bona fulltime si pot sa spun ca a fost alegerea potrivita, mai ales ca noi aveam niste cerinte specifice cu privire la gemenii nostri. Persoana recomandata a fost exact ceea ce cautam.
Laura Sichitiu
Laura Sichitiu7 ani în urmă
Am apelat la agentia Coparentis pentru a gasi un ajutor in casa in perioada imediat urmatoare nasterii fetitei noastre. Ne-a fost recomandata doamna Dana, care s-a integrat perfect in mediul nostru familial si ne este in continuare de foarte mare ajutor acasa cu menajul si uneori chiar si cu mancarea.
Florin Robu
Florin Robu7 ani în urmă
Experienta pusa in practica, si-a spus cuvantul. Mi-a fost dificil sa gasesc de-a lungul timpului pe cineva care sa faca intr-adevar fata micutilor mei gemeni. Multumesc echipei Coparentis ca a reusit sa ma faca sa cred ca si la noi pot exista suflete dedicate in ceea ce priveste grija pentru cei mici.
Ligia Cadar
Ligia Cadar7 ani în urmă
Servicii excelente, promptitudine si profesionalism. Am reusit sa gasim o bona de ocazie in cel mai scurt timp pentru a putea participa la o petrecere la birou.
Locații recomandate