/Cluj/Scoala

Azimut Vision - Cursuri Acreditate de IT

Bulevardul Eroilor 14, Cluj-Napoca 400000, România

Azimut Vision - Cursuri Acreditate de IT
Scoala
4.8
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9V+V6 Cluj-Napoca, România
+40 720 342 122
azimutvision.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Remus Bolba
Remus Bolba2 ani în urmă
Pentru mine a fost o reala placere sa particip la cursurile Azimut.
O echipa faina, care a reusit sa imi clarifice "jungla" programarii.
Daniel
Daniel2 ani în urmă
Cursurile au fost bine realizate pentru a ne învăța, chiar și dacă aveam minimul de cunoștință în domeniul programării. Participarea fizică este de asemenea un plus, atunci când nu înțelegeam ceva, doar întrebam, iar instructorul explica dupa caz. Daca tot vorbim de instructori, cel puțin cei ce ne-au predat au fost constant la dispoziția noastră, atât la cursuri cât și prin intermediul mesajelor.
Taxa de participare la cursuri este ridicată pentru majoritatea, ceea ce poate descuraja unii doritori de a învața. Participarea online se poate realiza doar în cazuri excepționale, iar singurul deraj ce a aparut de două sau trei ori a fost caldura din sala în timpul verii.
Dumitrescu Dana
Dumitrescu Dana2 ani în urmă
„Tin sa precizez faptul ca am fost surprinsa total placut de atentia deosebita din toate punctele de vedere pentru elevi, din partea intregii echipe AZIMUT VISION! Multumesc mentorului Paolo Constantin pentru rabdare,pentru ajutor deosebit in procesul de formare al limbajului de programare C#, pentru progresul in ordine logica si ierarhica a datelor! Multumesc colegilor pentru intelegere! ”
Cristina Cobarzan
Cristina Cobarzan2 ani în urmă
Am invatat o gramada de lucruri noi pe care nu credeam vreodata ca le-as putea invata.
Materia a fost bine structurata atat pe manual cat si pe automation, cu multe exercitii la clasa si acasa. Trainerul a fost foarte implicat si a explicat logic tot ce a predat. Periodic am dat teste de verificare a cunostintelor acumulate ( mai bine spus de aprofundare a lor).
Depinde de voi cursanti cum doriti sa fie acest curs ca si atmosfera!!! Nu era zi de curs la care Sorina sa nu intrebe “ Ati inteles? Aveti intrebari?”.
Ca si recomandare : fiti activi la curs si puneti intrebari, nu plecati acasa cu lucruri nelamurite ( doar din jena de a nu intreba ceva gresit).
Gabi gabi
Gabi gabi2 ani în urmă
Mi-a plăcut foarte mult Front End Developer,am învățat foarte multe lucruri de care o să mă folosesc mai departe, deasemenea trainerul Mihai și toată echipa Azimut Vision sunt foarte profesioniști și te ajută cu tot ce ai nevoie,nota 10!va mulțumesc frumos pentru acest curs!
Ionut campean
Ionut campean2 ani în urmă
Cursul de Manual Testing a fost foarte fain. Chiar daca nu am experienta in domeniul IT, datorita trainerului nostru, am reusit sa inteleg tot ce mi s-a explicat. Comunicarea pe parcursul cursului a fost foarte buna si nu s-a rezumat doar in timpul orelor de curs ci si in afara lor, ori de cate ori aveam nelamuriri sau dificultati la teme, trainerul ne ajuta cu mare drag. Felicit toata echipa Azimut Vision pentru profesionalism si sper ca in curand sa ne intalnim la un alt curs.
Iolanda Balint
Iolanda Balint2 ani în urmă
Cursul pe care l-am facut cu ajutorul celor de la Azimut a fost foarte interesant, bine structurat. Trainerul ne-a ajutat si ne-a ghidat pe parcursul cursului si in timpul realizarii proiectelor. Ar fi o experienta pe care as recomanda-o celor ce doresc initiere in zona de IT.
Cosmin Olaru
Cosmin Olaru2 ani în urmă
Mi-a placut cursul a fost interactiv, am invatat foarte multe despre testarea manuala si cea automata. Colegi minunati, Alisa si Andreea profesori de nota 10. Multumesc echipei Azimut Vision!
Locații recomandate