/Bucuresti/Scoala

Școala Gimnazială Nr. 194

Bulevardul Alexandru Obregia 3A, București 041721, România

Școala Gimnazială Nr. 194
Scoala
3.4
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94P9+FH București, România
+40 21 461 0790
scoala194.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Toltică
Andrei Toltică2 ani în urmă
Mi se pare ca se poate și mai bine dar o recomand pe doamna Valentina Dincă învățătoare primară
Lego movie
Lego movie2 ani în urmă
Badigarzii de la întrare nu poartă masa corespunzător
Stexusxx
Stexusxx2 ani în urmă
O scoala foarte proasta, nu recomand
Assassinu
Assassinu2 ani în urmă
E ok da imi iau multii buli
Razvan Mihu
Razvan Mihu4 ani în urmă
O scoala foarte frumoasa, cu mult spatiu verde, doua terenuri de sport, sala de sport, cabinet medical si altele, necesare, dupa parerea mea, in orice scoala. Respecta avizul ISU. Majoritatea profesorilor sunt dedicati (pentru vremurile acestea) si sunt draguti cu tine (repet, majoritatea). Dezavantajele sunt ca baile si depozitele sunt murdare, iar femeile de serviciu sunt de nota 7. Cam putine locuri de parcare si banci pe care sa stai, dar acestea nu afecteaza educatia copilului. Are o curte cu un careu pentru toate clasele, inca una care e un teren de fotbal URIAS si inca una cu un teren mai mic. Eu invat aici din claaa a II-a si sunt foarte multumit. Recomand cu incredere.
Adrian Bitlan
Adrian Bitlan4 ani în urmă
Dragi părinți și dragi elevi,
Aceasta este școala in care eu am învățat 8 ani de zile și am numai cuvinte de laudă la adresa ei.
Trebuie să le mulțumesc domnilor profesori care m-au susținut și m-au îndrumat in această școală: Doamna profesor de Limbă și literatură română Alina Dumitru,cea mai de treabă doamnă,doamna care m-a ajutat să dezleg misterele acestei materii,Doamna profesori de Matematică Daniela Ștefan,Doamna Dirigintă,m-a făcut să iubesc acestă materie si dumneaei m-a făcut să aleg să continui și la liceu cu matematica, Doamna profesor de Fizică Roxana Nițu și-a dorit mereu ca oră dumneaei să fie altfel față de celelalte ore,iar înainte de fiecare lecție discută cu noi si ne ajuta să înțelegem mai ușor ce urmă să ne predea și întotdeauna am apreciat că dumneaei nu ne-a pus să recitam o lecție pe de rost, Doamna profesor de Istorie Mihaela Orzață m-a făcut să îmi placă această materie,datorită dumneaei am luat Locul III pe București la olimpiadă și a predat lecțiile în așa fel încât să înțeleagă până și elevii cărora nu le plăcea această materie,Domnul de Religie Daniel Cergan care ne-a învățat Școala Vieții, Doamna de Tehnologie care a fost mereu drăguță cu noi,Doamnele profesor de Educație Plastică Elena Bălan,de Educație Muzicală Adina Negruți,de Biologie Mihaela Trică,de Franceză Paula Enache și de Civică Melania Ciobataru,Doamnele care într-adevăr ne-au învățat carte și ne-au susținut atunci când am avut nevoie și Doamna Învățătoare Andreea Sebe căreia îi mulțumesc că a turnat fundația tuturor cunoștiințelor mele
În concluzie, recomand această școală copiilor dumneavoastră și ar fi cel mai indicat să își petreacă opt ani de zile aici,fiindcă vor ieși niște oameni culți.
Mult succes tuturor și Dumnezeu să ne binecuvânteze să luăm în viață deciziile cele mai inspirate.
Cu tot dragul,Adrian Bîtlan,fost elev al școlii in Clasa a-VIII-a B,Profesor Diriginte Daniela Ștefan.
Orte Orte
Orte Orte5 ani în urmă
Multumim conducerii scolii si dnei Corina Matei ptr organizarea desavarsita a inscrierilor( codurile ptr licee)! Felicitari!
Dupa 8 ani petrecuti in aceasta scoala suntem in masura sa o recomandam celor interesati si o facem cu drag!
Stefan
Stefan2 ani în urmă
Așa ar tebui să fie administrate toate școlile din țară. Trebuie reținut faptul că această școală se află intr-o zona defavorizată, financiar, a capitalei dar care este suprapopulata cu oameni de foarta bună calitate, corecti, cinstiti, ospitalieri si gospodari.
Locații recomandate