/Bucuresti/Scoala

Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA

Bulevardul Expoziției 30A, București 012244, România

Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA
Scoala
4.1
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3F5+QJ București, România
+40 372 249 771
snspa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Cornel Bratu
Cornel Bratu2 ani în urmă
Nivelul scăzut, foarte scăzut al pregătirii este reflectat în calitatea prestațiilor a majorității absolvenților....!!!!!
Slim Slim
Slim Slim6 ani în urmă
Cea mai proastă facultate ever. Vă sugerez din tot sufletul să nu vă pierdeţi timpul cu asa ceva numai daca vreţi neapărat să faceţi o facultate sau nu aţi intrat altundeva. Dar nici măcar atunci, mai bine găsiţi-vă un job care o să vă aducă oricum mai multi bani decât terminarea acestei facultăţi. Doar câţiva profesori merită cu adevărat laude, restul, nişte neserioşi si nepregătiţi, cu cerinţe până la cer, vor prezenţe peste prezenţe, dar nu văd că toată lumea le doarme la curs. Toţi se cred superiori doar pentru ca au titlul de doctor. Îţi pun muzică clasică la oră și te fac incult dacă nu ai recunoscut pasajul. Foarte mare dezamăgirea. Serios, alegeţi o facultate serioasă, UB sau o universitate membră Consortium, dar nu această "instituţie" care arată bine doar la exterior. Regret alegerea făcută, să fie învățătură de minte.

P.S.: Locaţia oribilă, în plin câmp, nimic interesant in jur. Aveți totuși noroc că e Herăstrăul aproape, dacă vă plictisiţi la curs.😅 Baftă și răbdare cui o să calce în viitor pe aici! Eu mai mult de un semestru nu am putut.😅
Nicoleta Velicu
Nicoleta Velicu2 ani în urmă
O institutie bazata pe nepostisme si preferinte de tip familial.
Am candidat pt un post vacant in cadrul universitatii. Avand studii superioare finalizate in România si in Belgia, experienta internationala in cadrul birourile internationale, pe partea de administrativ, experienta in a lucra cu studentii si in managementul organizatoric.
In urma probei scrise, am obtinut cea mai mare nota față de ceilalti candidati, urmand a sustine interview'ul, bazat pe conostintele si experientele anterioare.
Surpriza, in urma interview'ului am obținut cel mai mic puntaj concurand cu doua persoane mai slab pregatite ca si experienta si studii, dar agreate de universitate (din discutiile avute acestia se pare ca se cunosteau cu examinatorii)
Recenzia mea a fost data pentru a atrage atentia asupra sistemului incorect de recrutare intr-o functie publica, intr-o institutie ce se vrea independenta in sistemul universitar.
Sistemul Romanesc nu va evolua nici in urmatorii 20 de ani daca nu se va renunta la astfel de metehne.
Irina-Teodora Tănase
Irina-Teodora Tănase2 ani în urmă
Scoala de someri cu pretentii de Sorbona. Invatati-va stimatele cadre didactice diferenta dintre a preda si a incarca sute de pagini pe platformele de e-learning spre a le conspecta studentul. Poate descoperiti si dvs ca masterul nu-i tot una cu licenta si oamenii mai si muncesc, nu au timp sa va faca temele voastre saptamanale pline de abureli inutile, proiecte peste proiecte, prezentari cu nemiluita ca sa iesi fix cu nimic imprastiat. M-au facut sa-mi fie dor de UniBuc
Johnny Haralambie
Johnny Haralambie2 ani în urmă
Rusine, Rusine, Rusine! !
Profesori ce nu isi dau interesul in nici cea mai mica masura, o conducere politizată, infrastructura de anii 90, taxe foarte mari, o instituție ce ar fi trebuit desființată si reorganizata total!!
Geanina Trîncu
Geanina Trîncu2 ani în urmă
Nu va pierdeti timpul! Profesori aroganti si nepregatiti! Mori cu dreptatea in mana! Rusine SNSPA!!!!
Vlad
Vlad2 ani în urmă
Foarte frumos! Va urez succes celor care s-au înscris!
George Găzdoiu
George Găzdoiu2 ani în urmă
Așa ar trebui sa arată o școală de politică...
Locații recomandate