/Bucuresti/Scoala

Teach for Romania

Globalworth Plaza, Șoseaua Pipera 42, București 020112, România

Teach for Romania
Scoala
2.3
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
F4J3+3H București, România
teachforromania.org
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Brad Mihai
Brad Mihai2 ani în urmă
Absolut incapabili sa furnizeze material uman de calitate acolo unde e nevoie. Rigizi, ascunsi in spatele unei imagini media, speriati de propria incompetenta. Inca un ONG care promite si nu face. Am ajuns tara ONGurilor de fatada
Cristina Stan
Cristina Stan2 ani în urmă
Am participat la toate programare din pre-acadenie si aproape o luna în Academie și am luat decizia sa ma retrag. Colegi minunați și plini de entuziasm, dar staff ul nu este potrivit decât pentru cei care nu se simt capabili sa renunțe la orice urma de principii personale. Regulile în academie sunt doar pentru cursanti(ex: nu avem voie sa primim membrii ai familiei în vizita la pensiune, dar în a doua zi de Academie un membru al staff ului a venit la cina cu copilul și soțul etc), programul este de "supraviețuire"( după multe ore și km parcurși prin soare, la 40 de grade, pe ulițe prăfuite, îmbrăcati în tricoul galben care e super gros, nu ni s a permis nici măcar sa facem un dus înainte de masa). Exemple sunt muuult de acest gen (deși în actele trimise era trecut ca vom avea acces la un dozator de apa, timp de 5 zile nu a fost deloc apa în el. Posibil sa fi fost doar în locația unde era cazat staff ul) . Le povestesc pentru ca cei interesați sa știe la ce se inhama. Este un program foarte potrivit pentru cei care pot accepta fără sa comenteze ordine care nu au nicio legătură cu profesia de dascăl, sa stea cu capul plecat și sa accepte orice. Pentru mine a fost o experienta interesanta, dar știu ca pot ajuta copii și fără sa renunț la principii și fără sa accept lipsa de respect. Mult spor G8!
Alexandra Rucsandescu
Alexandra Rucsandescu2 ani în urmă
Un ONG, o familie pentru toți cei care își doresc să transforme, să se transfome, să aducă un plus de educație acolo unde accesul nu este facil, acolo unde copiii sunt descurajați și fără posibilitate de exprimare, acolo unde nimeni nu mai crede în potențialul pe care orice copil îl poate avea. Recunoscătoare că sunteți!
Locații recomandate