/Bucuresti/Scoala

Agentia de Casting - agentiadecasting.ro

Strada General Gheorghe Manu 31, București 030167, România

Agentia de Casting - agentiadecasting.ro
Scoala
4.8
226 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XQ+33 București, România
+40 751 099 004
agentiadecasting.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Toma
Nicolae Toma2 ani în urmă
Seriozitate, protectie maximă Covit, o adevărată plăcere să colaborezi cu oamenii de aici !
Ciprian azoitei
Ciprian azoitei5 ani în urmă
Oameni foarte seriosi și profesionisti, sediu central și ușor de ajuns, posibilități deschise pentru viitoare proiecte!
Mr. G
Mr. G6 ani în urmă
Suferă foarte mult la capitolul COMUNICARE. Ai contract cu ei pentru o activitate şi în contract spune că plata se va face în termen de 60 zile. OK, asta e un termen maximal ţi se spune, că dacă ar fi unul fix, bătut în cuie, nu ştiu cine ar mai accepta. Fiind un termen maximal, după o săptămână suni şi întrebi dacă se poate face plata. "Dar nu știți domnule să citiți contractul?" ești întrebat acru. Ba da, răspund, dar acele 60 zile sunt maximale şi m-am gândit că un telefon nu vă va deranja. Uite că i-a deranjat! Nu e vorba de bani aici, ci de exercițiul comunicării, de respect, de modul de a pune problema. Peste 3 săptămâni suni din nou şi întrebi frumos dacă este vreo noutate. "Păi n-aţi vorbit cu colegul meu?" ești întrebat iar acru, de parcă vorbisem acum 3 ore nu acum 3 săptămâni.
Sunt niște mercenari. Habar nu au şi nimic nu înțeleg din faptul că lucrează cu activități artistice, că activează într-o lume sensibilă, a emoțiilor, nu într-un război al nervilor. Era de așteptat un mod de a comunica mai profesionist cu atât mai mult cu cât întrebările mele erau şi sunt îndreptățite în ceea ce privește modul în care curg lucrurile peste tot în jurul nostru. E o lume în care trebuie să lupți, în care dacă nu-ţi aperi drepturile, dacă nu ţi le iei cu japca, riști să te lingi pe bot. Asta e realitatea în care trăim.

Dar ei sunt doar MERCENARI, care punt totul în chei rigide, absurde, într-un peisaj unde ei văd doar alb şi negru, deși sunt atâtea nuanțe de gri. Mai presus de orice, şi dincolo de subiect este faptul că orice afacere trebuie să aibă o interfață cu exteriorul care să se bazeze pe răbdare, respect, empatie. Dacă n-ai o comunicare bună, se duce dracului tot ce construiești tu acolo, în interior!
Atenție, postarea asta nu e despre bani.
Ica Cretu
Ica Cretu2 ani în urmă
Întotdeauna este o placere și o bucurie sa revăd persoanele dragi mie din această agenție! Este cea mai corectă dintre toate,profesioniști,prietenoși,muncitori și zâmbitori în același timp! Felicitări pe toată linia ,pentru toată,agenția CV Casting!
MM Cristian
MM Cristian2 ani în urmă
Amabili,la subiect,proiecte f.bune,auper ok
Corina Dragomir
Corina Dragomir2 ani în urmă
Se ajunge ok cu aplicația, dar nu sunt locuri de parcare.De fiecare dată când merg la agenție stau cu frica de a-mi fi ridicată mașina sau de a plăti vreo amendă. Compensează cu profesionalismul celor de la Agenție,ideile lor grozave,cameramani super-drăguți și atmosfera extrem de prietenoasă. Mă bucur să fiu colaborator în proiectele lor.
POVESTI PENTRU COPII
POVESTI PENTRU COPII2 ani în urmă
Nu poarta masca in interior. te cheamă la casting si fotograful care îți face poze și îți pune microfonul nu are nici o treaba cu masuri de siguranță iar de masca nu au auzit. De ce zadarniciti combaterea bolilor și puneți oamenii în pericol?! Ce agenție de casting este asta dacă vin oamenii la voi sănătoși și pot pleca îmbolnăviți?!
Valentin Morlovea
Valentin Morlovea2 ani în urmă
Am primit de la agentia de casting cele mai complete servicii audio-video + casting. Ce puteam sa cer mai mult? Asa inspiratie!!!
Locații recomandate