/Arges/Scoala

Școala Gimnazială Mihai Eminescu

Strada Tineretului 4, Pitești, România

Școala Gimnazială Mihai Eminescu
Scoala
4.5
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVVM+C6 Pitești, România
+40 248 252 771
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alin Petean
Alin Petean2 ani în urmă
🔝🔝🔝🔝🔝👍🏼
Narry
Narry2 ani în urmă
super ok merge in 200 fps uri
Alin Iorga
Alin Iorga5 ani în urmă
Aici întâlnești oameni frumoși care scriu o poveste, aceea a școlii ce poartă numele celui mai mare poet al tuturor timpurilor, Mihai Eminescu. Activitățile întreprinse și rezultatele obținute fac cinste acestei școli. Felicitări!
Robert
Robert5 ani în urmă
Director arogant, profesori usor dezinteresați si fara aptitudini psihopedagogice. Segregare pe criterii de performanta. S-a creat un mediu ostil învățăturii prin toleranta excesiva a comportamentului obraznic al privilegiatilor (locul de munca si influenta parintilor), vina fiind data pe victima.
David Cîrstea
David Cîrstea6 ani în urmă
Elevii şcolii au rezultate bune, iar colectivul este ok.
Andreea Ionele
Andreea Ionele7 ani în urmă
Eu sunt la scoala aceea si am zece ani . Este cea mai buna scoala. La saptamana Scoala Altfel sunt cele mai bune activitati. O recomand pe doamna Zamfir Maria . Este cea mai buna profesoara din intreaga lume.
Aici Andreea
Sebastian Olaru
Sebastian Olaru7 ani în urmă
O scoala foarte buna cu profesori de foarte buna calitate.
Anisia Iuliana
Anisia Iuliana2 ani în urmă
Este o scoala cu multe,,pretentii" si ,,atentii". Directorul impreuna cu anumite persoane din cadrul didactic de o aroganta si nesimtire totala. In fiecare an li s-a alocat fonduri. Dar au nesimtirea de a cere banii de la noi parintii pt.a face clasa noua,a renova toaletele,s.a.m.d. O intrebare pt.acest directoras: pe langa faptul ca cereti bani cu nesimtire,unde este importanta copilului? In scoala asta,invatatorii tipa la elevi! Sunt facuti mototoli! Dumneata,te faci ca nu auzi?? Ma bucur ca mi-am retras copilul de la aceasta scoala nesimtita!
Locații recomandate