/Arges/Scoala

Școala Gimnazială Ion Minulescu

Strada Exercițiu 206, Pitești 110210, România

Școala Gimnazială Ion Minulescu
Scoala
3.9
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVVG+QM Pitești, România
+40 248 251 452
i-minulescu-pitesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
LuckyLegoRO
LuckyLegoRO2 ani în urmă
Flavius ILINU
Flavius ILINU2 ani în urmă
Dragi copii... Nu veniți la ora de sport fără tricou alb! Riscați să stați pe margine.
Felicitări profesorilor de sport și managerului școlii pentru inițiativa
"lăudabilă"!
Cristina Tudor
Cristina Tudor2 ani în urmă
Pro: Scoala este intr-o stare buna. Salile de clasa sunt dotate cu video-proiector, pacat ca nimeni nu il foloseste...
Contra:
Pe perioada pandemiei, cea mai slaba scoala...Lectiile online sunt un calvar pentru copii. Fata mea si colegii ei se plang mereu de calitate...Nu se vede nimic la tabla!

Efectiv...NIMIC! Incercati sa faceti ceva cu (,) calitatea audio-video.
Profesorii nu sunt foarte buni...La unii predatul inseamna sa puna elevii sa copieze toata lectia din carte...JALNIC!
De asemenea exista foarte mult bully in aceasta scoala...

Am comparat scoliile copiilor mei (școala 11 cu 2) si pot sa spun ca 11 este mai buna din toate punctele de vedere.
Andrei Borocan
Andrei Borocan4 ani în urmă
Cea mai proasta scoala din Pitesti,am fost 8 ani si nu am invatat nimic. Cei mai prosti profesori si elevi din Pitesti!Nu recomand!O sa va para rau! Mai bine 11 sau 4 decat 2 !
Eugen Amza
Eugen Amza5 ani în urmă
15 ianuarie 1952 – apare pe harta oraşului o noua unitate şcolară, având ca director pe învățătoarea Chicoș Filofteia. Era o casa cu două camere, proprietate a familiei Voiculescu (în casa se afla si stația meteorologică a orașului).Camera mare era sala de clasă, iar cea mică era cancelaria.
In 1956 începe construcția unui local propriu, finalizat in 1968 la 1 septembrie (actualul Corp B), cu opt săli de clasă.
In 1969 se termină construcția actualei cladiri cu 16 săli de clasă, trei laboratoare și biblioteca (Corp A), care a fost dată liceului „Alexandru Odobescu” pentru un an si jumătate.
In 1974 a fost dată in folosința sala de sport, iar in 1979 Corpul C, destinat atelierelor școlii.
In 1979, Școala Nr. 2 Pitești devenise cea mai aglomerată unitate gimnazială, de aceea se dă in folosință o nouă construcție, o unitate de sine stătătoare: Școala Nr. 17, din cartierul Războieni la care pleacă, în frunte cu noul director, profesor Maria Pașcu și cu o parte din competentul corp didactic, circa 2000 elevi, descongestionând Școala Nr.2, obligată la momentul respectiv să lucreze pe trei schimburi.
Duminica, 15 decembrie 1991, cu ocazia împlinirii a 125 de ani de la înființarea Școlii Nr.2 din Pitești, judetul Argeș, participanții la adunarea festivă au susținut propunerea ca școlii să i se atribuie denumirea de „Ion Minulescu”, reputat scriitor român, fost elev al școlii primare de baieți Nr. 2 Pitești, în perioada 1887 – 1891. Propunerea a fost aprobata și din acel moment școala și-a schimbat denumirea.
De-a lungul deceniilor, de pe băncile Școlii Nr.2 „Ion Minulescu” Pitești au plecat, cu o excelentă pregătire școlara, câteva zeci de mii de elevi, ulterior absolvenți ai celor mai cunoscute universitați din țara, astazi cunoscuti ingineri, medici, profesori, economisti, informaticieni, educatori, învațători, oameni de presa etc. Mulți dintre ei sunt foști câstigători ai olimpiadelor de limba si literatura romana, engleza, matematica, fizica, chimie, biologie sau sportive cu rezultate notabile la nivel național și internațional.
Bogdan Videanu
Bogdan Videanu5 ani în urmă
Parculetul este unul liniștit, mic, are leagăne pentru copiii sub 5 ani și dacă ești tătic, poti alege sa te uiți la multe mămici :)
Tudor Marian
Tudor Marian2 ani în urmă
mie e bun
Manevra
Manevra2 ani în urmă
nu recomand!
vreau bani inapoi
Locații recomandate