/Alba/Scoala

Colegiul Național Militar "Mihai Viteazul"

Bulevardul Revoluției 1989 25, Alba Iulia 510077, România

Colegiul Național Militar "Mihai Viteazul"
Scoala
4.8
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HF4+6W Alba Iulia, România
+40 258 834 010
colmil-mv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Remus Perța
Remus Perța2 ani în urmă
Un colegiu pentru băieți și fete din Alba iulia
Roxana Petruta
Roxana Petruta5 ani în urmă
Ceva de ne imaginat! Un loc ce schimba vieți! Un loc în care sufletul meu a rămas întipărit, sigur acest loc ma asteapta!❤
IACOB VIOREL
IACOB VIOREL5 ani în urmă
Cândva am fost comandant de pluton in această unitate de învățământ liceal militar.Nostalgie, tinerețe, rezistență la stres,mândrie.
Macbae_ 18
Macbae_ 188 ani în urmă
Dupa parerea mea,este cel mai bun liceu care ne poate forma caracterul,si o cariera foarte buna! Cu siguranta o sa aplic aici si Doamne ajuta!!!
Stefan Balint
Stefan Balint8 ani în urmă
Imi place foarte mult si imi doresc sa fiu elev la acest colegiu militar.
Liviu David
Liviu David10 ani în urmă
Instituie de invatamant de nivel liceal de elita, Colegiul Militar Liceal "Mihai Viteazul" din Alba Iulia se remarca prin rezultatele foarte bune obtinute la examenele de bacalaureat desfasurate in ultimii ani.
Personal insa, cosider ca atributul forte al acestui liceu este dat de amprenta pe care o lasa asupra caracterului fiecarui absolvet, pregatirea pentru viata pe care o primesti aici ( chiar daca acest lucru se desfasoara in mod inconstient si de multe ori simti nevoia de a te revolta ipotriva regulilor si uneori exagerarilor de care te lovesti ) reprezentand o fundatie solida pe care se poate cladi un om deosebit.
Desi poate nu toti absolventii de clasa a 8a sunt facuti pentru a putea trece printr-o viata militara , cu un program mult mai strict si multe alte inconveniente decat un liceu civil , recomand tuturor sa incerce. Daca veti reusi poate va va parea putin rau de alegere facut din cand in cand , in timpul licelui, insa in mod sigur va veti bucura toata viata dupa aceea.
Ca absolvent al acestei institutii multumesc tuturor celor ce s-au intersectat cu mine in perioada in care mi-am petrecut cei patru ani acolo : colegii extraordinari ( TOTI ) , profesorii foarte buni ( fara discriminari , fara meditatii platite care sa cantareasca la notare, cu asa numitele "consultatii" gratuite in fiecare dupa amiaza) carora li se datoreaza rezultatele foarte bune , si cardelor militare ( chiar daca la vremea respectiva aveam senzatia ca scopul lor in viata era sa ne faca noua viata mai grea ). Cu totii merita respectul meu personal (si probabil al tuturor ).

Mult succes in continuare .
//Liviu D.
Renata Tontea
Renata Tontea2 ani în urmă
Un colegiu (liceu) cu renume, unde elevii învață disciplina, respectul de sine și față de ceilalți, respectul față de uniforma militară!
Narcis Alfred
Narcis Alfred2 ani în urmă
Una dintre cele mai bune institutii de invatamant din țară. Cei 4 ani petrecuți acolo au contribuit la formarea mea personala și profesională și cu tot dragul, ori de câte ori as avea ocazia, as repeta acești 4 ani. Mult respect profesorilor și cadrelor militare care sunt devotate să educe și să formeze elevii.
Locații recomandate